Cibuti'li Sabrina 27 yıl sonra babasını Türkiye'de buldu İşte DNA Sonucu

Cibuti'li Sabrina 27 yıl sonra babasını Türkiye'de buldu İşte DNA Sonucu
Türkiye'nin merakla beklediği DNA sonucu bugün açıklandı ve Sabrina'nın babası belli oldu. Sefayi Kaya'nın babası olduğu yönündeki tüm bulgular incelendi ve bugün müjdeli haber duyuruldu. İşte detaylar...

Müge Anlı bir kez daha adından söz ettirecek bir olaya imza attı. Cibuti'de dünyaya gelen ve 27 senedir babasını görmek için Türkiye'ye gelen Sabrina güzel suncunun programına konuk oldu. Uzun arayışlar sonucunda Safayi Kaya'ya ulaşıldı ve önemli deliller bir araya getirildi. Sonrasında da DNA testi yapıldı. Sonuç ise bugün canlı yayında milyonların önünde açıklandı.

27 yaşında olan ve Fransızca bilen Sabrina'nın DNA testi sonucu merakla bekleniyordu. Yıllar önce Sefayi Kaya Cibuti'ye çalışmak için gitmişti. O dönem Sabrina'nın annesiyle aşk yaşayan Sefayi Kaya, çocuğunun olduğunu bilmiyordu. Canlı yayına çıkan Sefayi Kaya, DNA testi yaptırmayı kabul etti.

Nüfusuna geçirecek
DNA testi sonucu bugün canlı yayında açıklandı. Duygusal anların yaşandığı programda Sabrina, yeni ailesine kavuşmuş oldu. 3 ablası olan Sabriye en çok kardeş hasreti duyduğunu söylemişti. Aynı zamanda Sefayi Kaya, Sabrina'yı nüfusuna geçireceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.