Çıkan haberlerin tamamı düzmece

Çıkan haberlerin tamamı düzmece
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Bizimkent İlköğretim Okulu’nda istiflenmiş kiremitlerin üzerinde oynarken bir çocuğun düşmesiyle ilgili açıklama yaptı. Kazanın İBB ile bir alakası bulunmadığını belirten Işık, ulusal basında çıkan haberlerin tamamen algı çalışması ve düzmece olduğunu söyledi

10 Eylül'de İBB'nin tüm tadilatları bitirdiğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Işık, "Buna rağmen 19 Eylül 2018 tarihli Bizimkent İlköğretim Okulu ile alakalı medya haberlerinde, bir öğrenci yavrumuzun okul bahçesinde istiflenmiş kiremitlerin üzerinde oynarken düştüğü konu edilmiştir. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi hedef gösterilmeye çalışılmıştır" açıklamasını yaptı.

Siyaseten kullandılar
Haberin düzmece olduğunu savunan Işık, "15 Eylül'de yağan yoğun yağmurdan dolayı Bizimkent İlköğretim Okulu'nun çatısında hasar meydana gelmiştir. Bizimkent İlkokulu idarecileri de aldıkları kararla Okul Aile Birliği hesaplarından karşılayarak aldıkları çatı malzemelerini okul bahçesine istiflemiştir. Bir okulda meydana gelen küçük dahi olsa kabul edilemez bir ihmalkarlıktan dolayı yaşanan kazayı, yavrumuzu bir kenara bırakarak siyasi malzeme aracı olarak kullanmak isteyen, olayın, AK Parti İlçe Başkanlığı ve İBB ile en ufak bir ilgisi bulunmamasına rağmen hedef şaşırtan, algı ve makyaj zihniyetini biz öteden beri tanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.