Çılgın Sayısal Loto’da rekor ikramiye çekilişi 6 Şubat’ta

Çılgın Sayısal Loto’da rekor ikramiye çekilişi 6 Şubat’ta
Çılgın Sayısal Loto çekilişleri, Şubat ayı boyunca Cumartesi günleri TV8’de canlı yayında çekiliyor. Her çekilişinde yeni bir rekora koşan Çılgın Sayısal Loto’nun büyük ikramiyesi 106 milyon TL’yi aştı! 106 milyon 693 bin 577 TL’lik tarihin en büyük ikramiyesi sahibini arıyor

Çılgın Sayısal Loto’nun tarihin en büyük ikramiyesi olan  106 Milyon TL’yi aşan tarihi çekilişi TV8’de yayınlanan Survivor’da, Alp Kırşan’ın sunumuyla 6 Şubat Cumartesi, saat 20.45’te gerçekleşecek.  

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri düzenlenirken, Şubat ayı boyunca her Cumartesi günü çekilişler, TV8’de Alp Kırşan’ın sunumuyla, ŞANS MERKEZİ’nden canlı olarak gerçekleşmeye devam edecek. 

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmaya dayalı bir oyun olan Çılgın Sayısal Loto’da en az 2, en fazla ise 6 adet sayıyı bilenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Çılgın Sayısal Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL.  
 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.