Demet Akalın'dan kızına tecavüz eden baba için isyan: Penisini kesin!

Demet Akalın'dan kızına tecavüz eden baba için isyan: Penisini kesin!
Sosyal medyayı aktif ve etkili kullanan ünlüler arasında yer alan Demet Akalın yine çok konuşulacak bir tweet attı. Akalın 3 yaşındaki kızına tecavüz eden babanın ve tüm tecavüzcülerin penisinin kesilmesini istediğini yazdı. Başarılı şarkıcıya bu mesajının ardından binlerce destek yağdı.

Ayşe Arman'ın köşesinde yazdığı ve Manavgat'ta gerçekleşen tecavüz olayı Türkiye'nin tepkisini çekmeye devam ediyor. Sosyal medyada büyük bir öfke kusulurken özellikle ünlülerin yazdığı mesajlar da büyük önem taşıyor. Sosyal medyada her kullanıcı gibi doğallığıyla dikkat çeken ve birçok davranışı ilgi gören Demet Akalın da çok konuşulacak bir mesaj gönderdi. Güzel şarkıcı haberi okuduktan sonra adeta çılgına döndü ve '“Ç.... mi keseceksiniz! İdam mı getireceksiniz! Ne yapacaksanız hadi artık ya! Fenalaştım okurken! Yeter! Allah belanızı vermeden yargı versin artık ya!” şeklinde tweet attı.

Bilindiği üzere milyonlarca takipçisi bulunan Demet Akalın'ın da aynı yaşlarda bir kızı var ve herkes gibi o da söz konusu çocuklar olduğunda hassasiyetini her zaman gösteriyor. Akalın tüm tecavüzcülerin aynı sona uğramasını istediğini belirten bu mesajıyla hayranları başta olmak üzere binlerce kişiden destek gördü.

demet akalın

Ne yaşanmıştı?
Manavgat'ta 4.5 yaşındaki öz kızına 1.5 senedir cinsel istismarda bulunan şahsın hala serbest olmasını kaleme alan Ayşe Arman olayı köşesinde kamuoyuyla paylaştı. Haberin detayı ise şöyle: Şahsın sapkın istekleri annede kolon kanserini tetiklemiş. Anne kemoterapiye gittiği zaman ya da evde baygın halde yatarken şahıs 1.5 sene boyunca 4.5 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunmuş. Çocuk, tuvaletini tutamaz hale gelmiş, çocuğun kuyruk sokumunda basit tıbbi müdahaleyle giderilmeyecek derece bir ekimoz olduğu tespit edilmiş. Şahsın halen serbest olması durumunda anne gönüllü avukatlara ulaşarak mücadelesine başlamış.

Yaşanan bu iğrenç olayı köşesinde kaleme alan Ayşe Arman'ın yazısını okuyan Demet Akalın, Twitter hesabından ateş püskürdü.

Ebru Gündeş ve Yıldız Tilbe de tecavüze idam kampanyasına katılarak küçük çocuğa tecavüz olayına sert tepki gösterdiler. Demet Akalın'ın 'Adana'daki tecavüzcü! Mideniz kaldırabilirse okuyun' diyerek paylaştığı olay şu şekilde;

demet akalın tecavüz

KÜÇÜK KIZA NE OLDU: Adana’daki korkunç tecavüz olayının kurbanı olan küçük çocuğun hayatta olduğu öğrenildi. Hastaneden taburcu edilen küçük kızı ailesi evine götürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.