Elraenn kimdir? Tuğkan Gönültaş kaç yaşında, nereli, Instagram, Youtube ve Twitch hesabı

Elraenn kimdir? Tuğkan Gönültaş kaç yaşında, nereli, Instagram, Youtube ve Twitch hesabı
Son yıllarda bir meslek haline gelen sosyal medya yayıncılığıyla birlikte birçok isim adını milyonlara ulaştırmaya başladı ve devam ediyor. Tuğkan Gönültaş da onlardan biri. Elraenn kullanıcı adıyla yaptığı yayınları takipçilerine sunan genç fenomen hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Elraenn kimdir? Tuğkan Gönültaş kaç yaşında, nereli, Instagram, Youtube ve Twitch hesabı haberimizde yer alıyor.

Teknoloji dünyasında her geçen gün yeni bir isim sosyal medya kullanıcılarının karşısına çıkıyor ve popülerlik basamaklarını hızlı adımlar atarak yükselmeye başlıyor. Tuğkan Gönültaş da bu dünyanın en ünlü fenomenlerinden biri oldu ve her geçen gün adını daha da fazla kişiye duyuruyor. Zaman zaman yorumları, tespitleri ve fotoğraflarıyla milyonlara ulaşıyor. Genç yayıncı hakkında çok sayıda sorgulamalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Elraenn kimdir? Tuğkan Gönültaş kaç yaşında, nereli, Instagram, Youtube ve Twitch hesabı haberimizde yer alıyor.



Elraenn kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen yayıncılarından biri olan Elraenn, sosyal medyadaki birçok platformda yayınladığı videolarla birlikte adını duyuruyor. Oyun görüntüleri kadar günlük yaşamdan anları da yorumluyor. Zaman zaman küfürlü de konuşan Elraenn'in her platformda 1 milyondan fazla takipçisi var.

Elraenn
 


 

Tuğkan Gönültaş kimdir?

Genç fenomen kendisine ait internet sitesinde kendisini tanıtan bir yazıya yer vermiş ve detaylı bilgiler aktarmış. Aldığı ödüllerden mesleğine, ailesinden mezun olduğu okullar ve askerliği yaptığı yere kadar pek çok detayı aktarmış.

Elraenn

Tuğkan Gönültaş kendisini şöyle tanıtıyor;

Adım Tuğkan Gönültaş. 27 Aralık 1987'de İstanbul Kadıköy’de doğdum. Babamın adı İbrahim, annemin adı Bige ve Tuğçe adında bir ablam var. İlk, orta ve lise öğrenimimi İstanbul'da tamamladım. 13 yaşımda egzotik hayvanlarla tanışıp ilk tarantulamı beslemeye başladım. Üniversite olarak Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünü okudum ve 10 Haziran 2011 tarihinde mezun oldum. Mezun olduktan sonra 2012 yılında Amerika’ya gittim ve bir sene orada yaşayıp Transworld Schools'dan mezun olup ( 4 Mayıs 2012 ) askerliğimi yapmak için 2012 yılında Türkiye’ye döndüm. Niğde’nin Bor ilçesinde 6 ay askerlik yaptım ve askerliğim bitince 1 ay kadar Maestro RA / ENTAS işinde çalıştım. Masa başı iş yapmanın benim için uygun olmadığını anlayınca oradan ayrıldım ve baba mesleği olan tekstil işine girip Eightborn isimli markamı oluşturdum. 2015 yılında arkadaşımın düğününde Gaye Sökmen tarafından oyunculuk teklifi aldım. Böylece karakterim ve yaşam tarzım üzerinde büyük bir etkisi olan tiyatro kariyerim başlamış oldu. 01 Ekim 2015 - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Emre Kınayın yönettiği, Murat Şen'in eğitmenliği ile Duru Tiyatro Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimimi tamamladım.

Tekstil ve oyunculuk ile hayatımı sürdürürken bir yandan en büyük hobim olan egzotik hayvan besleme hakkında insanlara bilgi vermek için 2015 yılında Türkiye’nin ilk egzotik hayvan kanalı olan “Karınca Çiftliğim” adlı YouTube kanalını kurdum. Hayatımın bu döneminde insanlara özellikle hayvan sevgisini aşılamak için birçok egzotik hayvanla çeşitli videolar çekmeye başladım. 2017 yılında da Twitch platformunda oyun yayınları yapmaya başladım. 2018 yılında katıldığım Noobstar ve HOG yarışmalarında birinci oldum.

2019 yılında Oyunun Yıldızları En iyi Erkek Yayıncı ödülü ve Boğaziçi Bilişim Ödülleri Yılın En İyi Yayıncısı ödülünü kazandım. 2019 yılı içerisinde ülkemizin yasaları gereği egzotik hayvan hobimi bırakmak zorunda kalıp Karınca Çiftliğim kanalıma video çekmeyi bıraktım. 2020 yılında yeniden Oyunun Yıldızları En iyi Erkek Yayıncı ödülünü ve Boğaziçi Bilişim Ödülleri Yılın En İyi Yayıncısı ödülünü kazandım. 2021 yılında bir diğer hobim olan dalış için tekne kaptanlığı ehliyeti aldım. Hobilerim arasında dalış, kampçılık ve kayak vardır. Şu anda 33 yaşındayım ve kariyerime Twitch yayıncısı / Youtuber olarak devam etmekteyim.


Tuğkan Gönültaş (Elraenn) Instagram hesabı

Tuğkan Gönültaş'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada paylaştığı fotoğraflarla birlikte binlerce etkileşim elde ediyor. Yakışıklı fenomenin şu anda 1 milyon 300 bin civarında bir takipçisi vardır. @tugkangonultas adresinden takip edebilirsiniz.


Elraenn
 



Tuğkan Gönültaş (Elraenn) Youtube kanalı

Çektiği videolar ve kayda aldığı görüntülerle takipçilerine samimi bir duruş sergileyen Elraenn lakaplı Tuğkan Gönültaş'ın her gün yüz binlerce izlenen bir kanalı bulunmaktadır. Güncel tarihle birlikte yayınladığı oyun videosu kısa sürede 200 bin izlene elde etmiştir. @Elraenn kanalından ulaşabilirsiniz.


Elraenn


 

Tuğkan Gönültaş (Elraenn) Twitch kanalı

Twitch'i sosyal medyadaki en aktif platformlardan biri olarak kullanan Tuğkan Gönültaş'ın 3,1 milyon abonesi bulunmaktadır. @elraenn adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.