Engelliler için destek sözü

Engelliler için destek sözü
Engelsizsiniz Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık'ı makamında ziyaret etti.

Engelli bireyler konusunda hassas olduklarını belirten Başkan Mustafa Necati Işık, “Bu konuda bizimde çalışmalarımız mevcut. Her dönemde onlar için farklı projeleri hayata geçeriyoruz. Bu iş kutsal bir iş gönül işi. Elimizden geldiğince bu ailelerimize destek olacağız. Engelsizsiniz Vakfı ile birlikte de güzel projelerimiz olabilir elbet” diye konuştu.

Daha yolun başındayız
Başkan Mustafa Necati Işık, vakıf faaliyetleri ve projeleri hakkında Demir’den bilgi aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, engellilere, mültecilere ve madde bağımlılığına yönelik projelerini Başkana sundu. Bu projelerin büyük ses getireceğini belirten Demir, “ Daha yolun başındayız ama biliyoruz ki güzel şeyler zaman alır. Biz gerekirse gece gündüz çalışarak bu çocuklarımızın hayatını her anlamda kolaylaştırmaya söz verdik. Bu sözümüzünde her daim arkasındayız” şeklinde konuştu. UFUK ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.