Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu: Meyve suyu kutularına gizlemişler!

Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu: Meyve suyu kutularına gizlemişler!
Eskişehir merkezli 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonu sonucu, 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin uyuşturucuları meyve suyu kutularına ve araçlarının ses sistemi ile motorlarına sakladığı ortaya çıktı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir'deki 6 mahallede ve Kayseri, Bursa ve İstanbul'da özel harekat ekiplerinin de katılımıyla belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon sonucu 8 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonun düzenlendiği adreslerde yapılan aramalar sonucu, 1 kilo 131 gram metamfetamin, 1 kilo 12 gram esrar, 2 bin 298 adet uyuşturucu hap, 51,23 gram bonzai, 40,65 gram kokain ile hassas terazi, 6 tüfek, 3 tabanca ve 4 kurusıkı tabanca ele geçirildiği belirtildi.

Öte yandan şüphelilerin uyuşturucu maddeleri araçlarının bagajında bulunan ses sistemi içerisine, motor kısımlarına ve meyve suyu kutularına gizlediği ortaya çıkarken, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından Eskişehir Adliyesi’ne sevk edildiği ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.