Fenomen Kübra Taşpınar'dan tartışma yaratacak sözler: Rus ve Ukraynalı kadınlar, Türk erkeklerinin dizinin bağını çözüyor

Fenomen Kübra Taşpınar'dan tartışma yaratacak sözler: Rus ve Ukraynalı kadınlar, Türk erkeklerinin dizinin bağını çözüyor
 DAMGA Editörü
Sosyal medyada yayınladığı videolarla adından söz ettiren ve binlerce kişiye ulaşmayı başaran Kübra Taşpınar, Rus ve Ukraynalı kadınların Batum'da Türk erkekleri tarafından ilgi gördüğünü söylediği sözlerle gündeme oturdu.

Önce farklı milletlerden kadınlarla Türk kadınlarını kıyaslayan ardından da cinsel hayata yönelik videolarıyla adından söz ettirerek binlerce takipçiye ulaşan Kübra Taşpınar, her geçen gün daha da fazla etkileşim elde ediyor. Son olarak ise Ukraynalı ve Rus kadınların, Türk erkekleri tarafından ilgi görmesini de kendine has yorumuyla takipçilerine aktardı. O anlar Instagram'da sıkça paylaşıldı ve videoya yorum yağdı.

Dizlerinin bağını çözüyorlar

Taşpınar, yayınladığı görüntülerde; "Rus ve Ukraynalı kadınlar, Batum'da Türk erkeklerinin dizlerinin bağını çözmeye devam ediyor. Eşlerinden yeterli ilgiyi göremeyen Türk erkekleri burada mutluluğun zirvesine çıkmış durumda" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.