Galatasaray'a 'terör örgütü' diyen Serdar Bilican kimdir

Galatasaray'a 'terör örgütü' diyen Serdar Bilican kimdir
Galatasaray'ın Rizespor deplasmanında tartışmalı penaltı sonrasında kazandığı 3 puanla zirvede kalması tepkileri beraberinde getirirken bir basın mensubu olan Serdar Bilican'ın "Galatasaray bu ülkenin en büyük terör örgütüdür..." mesajı gündeme oturdu.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftası çekişmeli bir maça sahne oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Rize'de Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Karşılaşma'da skor 2-1 iken sarı kırmızılıların kazandığı penaltı ile beraberliği yakalayıp Diagne ile üçüncü golü bulmasıyla maç 3-2 sona erdi. Puanını 66'ya çıkaran Galatasaray son iki hafta kala büyük avantaj elde ederken diğer takım taraftarlarından da tepki  yağdı. Onlardan biri de basın mensubu olan Serdar Bilican'dı.

Terör örgütü benzetmesi
Serdar Bilican 300 binden fazla takipçisinin olduğu Twitter hesabından "Galatasaray bu ülkenin en büyük terör örgütüdür..." mesajını yazdı. Bilican'a binlerce kişi tepki gösterdi ve sert mesajlar yazdı. Ardından da Serdar Bilican kimdir? sorusu sorulmaya başlandı. İşte hayatına dair detaylar...

Serdar Bilican kimdir?
Beşiktaşlıdır. Almanya'da yaşamaktadır. Basın mensubudur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.