Gamze Özçelik yoksulların yardımına koştu

Gamze Özçelik yoksulların yardımına koştu
Yıllarca ekranların en sevilen yüzü olarak rol aldıktan sonra kendisini sosyal projelere adayan ve fakir insanlara umut olabilmek için mesai harcayan Gamze Özçelik herkesin takdirini topladı.

Zeynep karakterine hayat verdiği Arka Sokaklar'da ününe ün katarak oyunculuktaki başarısını gösteren Gamze Özçelik sonrasında oynadığı dizilerde aynı çizgiyi yakalayamamıştı ancak güzelliği ile adından hep söz ettirmişti. Yıldız oyuncu manevi duygulara önem vererek yoksul hayata sahip olan insanlara yardım etmeye başladı.

HEM İŞİNDEN HEM EŞİNDEN AYRILDI
Gamze Özçelik'i ekranın en güzel oyuncularından biri olarak tanımıştık. Çok izlenen bir dizide rol aldı. Orada tanıştığı rol arkadaşı Uğur Pektaş ile evlendi, bir çocuk sahibi oldu. Ama sonra eşinden de işinden de ayrıldı. Uzun süre sonra onu pırıltılı dünyanın uzağında bambaşka bir hayat sürdürürken gördü hayranları.

Manevi yanı ağırlıklı bir hayat süren Gamze Özçelik, sadece Türkiye'de değil dünyanın dört bir yanındaki yardıma muhtaç insanlara yardıma adadı kendini. Hatta bu uğurda bir dernek bile kurdu. Umuda Koşanlar adını verdiği bu dernek aracılığıyla Türkiye'nin yanı sıra Bangladeş'deki yardıma muhtaç insanlara da yardım elini uzattı.

ganze özçelik

SOSYAL MEDYADAN DUYURUYOR
Gamze Özçelik, ekibiyle birlikte sonra da Sudan'a uzandı. Hayat görüşü de geçmişten çok farklı bir yöne giden Gamze Özçelik, bu yardım faaliyetlerini Instagram sayfasında takipçilerine duyuruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.