Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısını söyleyen Çağatay Akman kimdir

Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısını söyleyen Çağatay Akman kimdir
Bizim Hikaye'nin yeni bölümünde konuk oyuncu olarak müzik kariyerini dizi sektörüne de taşıyan Çağatay Akman'ın kim olduğu merak ediliyor. Youtube'da milyonlarca kez izlenme elde eden Akman'ın bugüne kadar yaptıklarını siz değerli okuyucularımız için derledik. İşte detaylar...

Son dönemin Youtube fenomenlerinden biri haline gelen ve Bizim Hikaye dizisine yaptığı şarkılarla da adından söz ettiren Çağatay Akman Türkiye'nin diline dolanmış durumda. Listelerdeki başarısı ve her geçen gün artan izlenme sayısıyla sektörde adını daha da fazla duyuran Akman'ın çıtası giderek yükseliyor. Bu durum da kendisinin daha çok tanınmasını ve merak edilmesini sağlıyor. Bizim Hikaye'nin 12. bölümünde izleyicilerin karşısına çıkacak olan Çağatay Akman kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır gibi soruların cevabı haberimizde bulunmaktadır.

ÇAĞATAY AKMAN KİMDİR?

31 Temmuz 1998 tarihinde dünyaya gelen Çağatay Akman youtube'da yayınladığı şarkısıyla milyonlarca tık aldı ve bir anda tanınan isimlerden oldu. Müzik kariyerine ilk single parçası olan "Gece Gölgenin Rahatına Bak" ile adım atan Akman, kısa sürede YouTube üzerinde 243 milyon izlenerek bir rekora imza attı.

çağatay akman

Daha sonrasında "Sensin Benim En Derin Kuyum" parçasıyla geri dönen genç şarkıcı, bu şarkı ile de YouTube'da 75 milyon tık aldı. Ünü gittikçe artan Akman, Fox TV'de yayınlanmaya başlayan Bizim Hikaye dizisinin "Bizim Hikaye" adlı jenerik müziğine imzasını attı. Dizi dışında da çok beğenilen bu parça da bir anda popüler olmaya başladı.

Fox TV'de yayınlanan, başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur gibi isimlerin rol aldığı Bizim Hikaye dizisine konuk oyuncu olan Çağatay Akman, oyunculuğu ile de izleyicilerden tam not aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.