Gökhan Kırdar yoğun bakıma alındı! Sağlık durumu nasıl

Gökhan Kırdar yoğun bakıma alındı! Sağlık durumu nasıl
Bir döneme damga vuran şarkıları ve dizi müzikleriyle adını duyuran Gökhan Kırdar'ın iki gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Peki Gökhan Kırdar'ın sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Türk müziğine önemli eserler kazandıran ve hem sesi hem yazdığı sözlerle hayran kitlesini oluşturan ünlü sanatçı Gökhan Kırdar pazar günü ağzından kan gelmesi üzeirne kaldırıldığı Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü ve bu durumun devam ettiği bildirildi.

GÖKHAN KIRDAR KİMDİR? 

Aydınlı olan Gökhan Kırdar, 2 Haziran 1970 tarihinde dünyaya geldi. Babası Nevzat bey İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar mezunu bir resim sanatçısı, annesi ise Müzeyyen Hanım Güzel Sanatlar Lisesi mezunu idi. 3 kardeş olan Gökhan Kırdar'ın bir abisi bir de ablası vardır.

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu sanatçı Gökhan Kırdar 1994 yılında ilk albümü Serseri mayın ile müzik piyasasındaki yerini aldı ve özellikle Yerine Sevemem isimli şarkı ile büyük bir çıkış yakaladı. 

gökhan kırdar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.