Gökhan Tıklat kimdir? Kaç yaşında, nereli, Tiktok ve Instagram hesabı

Gökhan Tıklat kimdir? Kaç yaşında, nereli, Tiktok ve Instagram hesabı
Sosyal medya’da milyonlarca kişiye yediği yemekleri tanıtarak fenomenleşen gurme ve seyahat bloggeri Gökhan Tıklat kimdir? Kendisinin yorumuyla yaptığı işleri ve hayat hikayesini anlattı.

Gökhan Tıklat Kimdir?

Gökhan Tıklat; “Ben 19.01.1987 İstanbul, Fatih Doğumluyum. 19 yaşımda ailevi sorunlarımdan ötürü, evden ayrılmak zorunda kaldım. Ailemin maddi durumu çok iyi olmasına rağmen, babamla yaşadığım sorunlardan ötürü kendilerinden maddi manevi hiçbir destek görmedim. Hayatımı sürdürebilmem adına çalışmak zorundaydım ve üniversite ikinci planlarım arasına geriledi. Yaklaşık 6 sene barlarda ve gece kulüplerinde barmen olarak çalışarak hayatımı sürdürdüm. Bir dönem Avrupa’da kısa süre yaşadım ‘Yunanistan’ fakat Türklere olan kısıtlı iş olanaklarından ötürü Türkiye’ye dönmek zorunda kaldım. Barmenlik yaptığım dönemlerde gece hayatında iyi para kazandım ve girişimciliğe atılmaya karar verdim. 26 yaşımda Boğaziçi Üniversitesi yanında, butik bir kahveci açtım. İşlerim güzeldi ve büyümek istiyordum. Tatlı ve kahveleri ile ünlü 8 ülke dolaştım. Edindiğim tecrübelerime dayanarak, tatlı fabrikası kurdum ve aynı zamanda tüm Türkiye’ye toptan kahve ve toptan tatlı dağıtımına başladım. Bu süreçte markam duyuldu. Beşiktaş ve Karaköy gibi ünlü iki semte franchise şube açtım.” sözlerini iletti.
 
Ayrıca Gökhan Tıklat, kendi kariyeriyle alakalı sözlerine şöyle devam etti; “Bu süreçte eğitimi düşünerekten, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde radyo ve televizyon okumaya başladım. Bu eğitimin yeterli olmayacağını düşünerekten, Başkent Üniversitesi, iletişim bilimleri akademisinde, akademik eğitim alarak spikerlik diplomamı aldım. 2 yıl önce korona virüsünün çıkması ve kafe restoranların uzun süre kapatılmasının ardından şubelerimde büyük zararlar gördüğümden devretme kararı aldım ve 1,5 yıl önce markamı şubelerimle birlikte devir ettim. 1,5 yıl önce artık özgürdüm ve Türkiye’yi dolaşmaya karar verdim. Yaklaşık 81 nokta dolaşarak oralarda yaşayan insanların hayatlarını ve yaşam tarzlarını gözlemledim, videoladım ve takipçilerimle paylaştım. Her gittiğim her yörede tadımlar yaptım. Ve artık yemeklere olan ilgim daha da artmıştı. İstanbul’a dönüş ve İstanbul’daki restoranların lezzetlerini tadıp, takipçilerimle paylaşmam gerektiğine karar vermiştim. Ve artık İstanbul’dayım, merak ettiğim restoranlara gidiyorum, vaktim kısıtlı ise eve sipariş edip tadımlarımı yapıyor, videolarımı çekiyor ve takipçilerimle paylaşıyorum. Özellikle yemek yeme videolarım inanılmaz şekilde beğenilmeye başladı. Tiktok ve Instagram üzerinde çok kısa sürede viral olmaya başladı.”

TikTok : https://vm.tiktok.com/ZSdF7rDyv/

Instagram: https://instagram.com/gokhantiklat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.