Hangi burçlar seksi sever? Libidosu yüksek burçlar hangisi?

Hangi burçlar seksi sever? Libidosu yüksek burçlar hangisi?
Seks hayatın vazgeçilmezidir ve burçlara göre karakterler farklılık gösterebilir. Hangi burçlar seksi sever? Libidosu yüksek burçlar hangisi? İşte detaylar...

Birinin çarşafların arasında biraz vahşileşmeyi sevmesi, her zaman seks için hazır oldukları anlamına gelmez. Sağlıklı libidoları olan bizler için bile, kalite ve nicelik dengesi yatak odasında büyük bir sorun olabilir. Rol oyunlarına dalmak veya yeni oyuncaklarla deneyler yapmak elbette güzeldir, ancak partneriniz eğlenceyi devam ettirebilir mi? Profesyonel astrologlardan hangi zodyak işaretlerinin oldukça hareketli olandan her zaman tahrik olana kadar en güçlü cinsel dürtülere sahip olduğu hakkında bilgi almak için okumaya devam edin. Ve merak etmeyin, bu insanlar hala romantizmi nasıl canlı tutacağını biliyorlar.

cinsellik


Koç burcu ve seks: Koçun zaman zaman biraz çılgına döndüğü bilinir, genellikle kendilerini partinin hayatı olarak bulurlar. Aşık olmadıklarında bile cinsel deneylerden zevk almalarını sağlayan bu özelliktir. Kovach, "Ama aşık olduklarında dikkatli olun" diye uyarıyor. "Ev, güçlü cinsel enerjiyle sallanabilir."
Honigman, güçlü libidolarının "cinsel iştahı ve saldırganlığı yöneten" yönetici gezegenleri Mars sayesinde olduğunu açıklıyor. "Onları durumlara kesinlikle kafaları değil, belleri yönlendirir. Ve Koç'un yaşlandıkça arzusunun kaybolması konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Her yaşta genç ve canlıdırlar ve öğleden sonra keyfi için asla çok yaşlı hissetmezler" diyor. Sadece bu kadar cesur bir ortağa ayak uydurabileceğinden emin ol!

burclar_ve_seks_7


Boğa burcu ve seks: Bu burç, aşk, zevk ve para gezegeni Venüs tarafından yönetilir. Bu nedenle Boğa, gurme yemekler, iyi şarap ve lüks kumaşlar gibi hayattaki daha ince şeylere düşkündür. Bu aynı zamanda onları son derece şehvetli yapar ki bu da tabii ki cinsel yaşamlarına yansır. Mediumchat'ta astrolog, durugörü ve ruhani koç olan Tara Bennet, "Akşamın hafif müzik ve şampanya eşliğinde mum ışığında bir köpük banyosu içeriyorsa şaşırmayın" diyor. Kovach, "Bu şehvetli insanlar harika aşıklar ve cinsel arzularını ifade etmekten asla yorulmuyorlar" diye ekliyor. Bununla birlikte, bunun esas olarak "birisiyle sevgi dolu, güvene dayalı bir bağları olduğunda" geçerli olduğuna dikkat çekiyor. Boğa burcunun bu departmanda yeni birine ısınması da zaman alabilir. Kovach, "Boğa insanları yatak odasında divalar olabilir, ancak onlara değer verdiğinizi göstermek için zaman ayırırsanız, hayal kırıklığına uğramazsınız. İyiliğin karşılığını verecekler," diyor.

burclar_ve_seks_4

Balık burcu ve seks: Balık, partnerlerine bu peri masalı hissini verme konusunda doğal bir yeteneğe sahip olduğundan, zodyakın en romantik burcu olarak kabul edilir. Ancak bu, yumuşak oldukları anlamına gelmiyor, ünlü medyum ve astrolog Inbaal Honigman'a dikkat çekiyor. "Balıklar çok fiziksel ve dramatik bir şekilde aşık oldukları için ellerini sevdikleri nesneden çekemezler" diye açıklıyor. "Birini ararken hem bedeni hem de ruhu arıyorlar ve bu çok cinsel olabiliyor."

Balık için yatak odası, ilişkinin cömertliklerini genişlettikleri başka bir alanıdır. İlişki astrologu Anna Kovach, "Aşklarını memnun etmeye hevesliler ve partnerlerinin istediği her şeyi deneyecekler" diyor. Honigman, pek çok insan için bu tür bir sürüşün balayı aşaması için ayrılmış olmasına rağmen, "uzun vadeli bir ilişkide bile arzularının azalmadığını" söylüyor.

burclar_ve_seks_5


Yay burcu ve seks: Kendini adamış Boğa'nın tam tersi olan Yay, çabuk sıkılır ve kolayca yeni cinsel partnerlere geçiş yapar. Bennet, "Tutku ve heyecan öldükçe ve yatak odası çok yüklü olmaktan çok daha samimi hale geldikçe, Yay burcunun bir sonraki fetihlerine geçmesini bekleyin," diye açıklıyor bu durumu..

Zodyakın en maceracı burcu olan Yay, yatak odasında deneyler yapmakta da oldukça rahattır. Kovach, "Sağlıklı cinsel iştahlarının bir kısmı, mümkün olduğu kadar çok farklı pozisyon ve tekniği keşfetme arzusunu içeriyor" diyor ve ekliyor; "Sınavlara hazırlanan bir üniversite öğrencisi gibi cinselliği inceliyorlar ve testlerin hepsi uygulamalı."

burclar_ve_seks_2

Oğlak burcu ve seks: Oğlaklar belki de en çok aşırı iş ahlakı ile tanınırlar, her zaman zirveye çıkmak için çabalarlar ve bunu yaparken tünel vizyonu sergilerler. Bu esir almama tavrı, cinsel yaşamlarına da uzanıyor. Honigman, "Oğlak yaşam görüşünün büyük bir kısmı sahip olma, statü ve başarı ile ilgilidir" diyor. Sık sık "ilişkileri kazanılacak bir şey olarak gördüklerini" ekliyor. Ancak Oğlak burcunun cinsel iştahının fiziksel bir unsuru da vardır. Uluslararası psişik astrolog ve sertifikalı psişik medyum Angel Dawn'a göre, bu burç cinsel arzularının peşinden gitmek için "dayanıklılık, metanet ve azim" sahibidir. Cinsel iştahlarını "sürekli, uzun süreli ve ... doyumsuz" olarak tanımlıyor.

burclar_ve_seks_3

Akrep burcu ve seks: Akrepler, iki gezegen yöneticisi -aşkın ve seksin ateşli gezegeni Mars ve güç gezegeni Pluto- sayesinde cinsel açıdan oldukça yüklü olarak bilinirler. Ayrıca, onları gerçek romantikler yapan bir su elementidirler. Honigman, "Aşka inanıyorlar ve ciddi ve derin bir şekilde, neredeyse takıntılı bir şekilde aşık oluyorlar" diyor.

Akrepler, yoğun ve takıntılı olmakla ünlü olsa da Kovach, bunun yatak odasında işe yaradığını söylüyor. Samimiyet onlar için çok önemlidir ve bir ilişkinin fiziksel yönü söz konusu olduğunda, "derin duygusal bağı yoğun tutku ve şehvetle birleştirmek isterler" diye açıklıyor.

Bu işaretle ortaksanız, cinsel hünerlerinden uzun süre zevk alacağınızdan emin olabilirsiniz. Bennet, "Sadık ve sadık Akrepler sevgililerini dünyanın sonuna kadar takip ederdi" diyor.

burclar_ve_seks_

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.