Hüseyin Kurt düğün sezonuna hazır!

Hüseyin Kurt düğün sezonuna hazır!
Birçok ünlü ismin fotoğrafçısı Hüseyin Kurt 2024 düğün sezonu için bomba gibi geliyor.

Yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte düğünler içinde hazırlıklar başladı.

Ünlüler için bu noktada aranan isim ise Hüseyin Kurt. Hüseyin Kurt, uzun yıllardır profesyonel anlamda kendini geliştirmiş başarılı bir isim. Bunu ödüllerle de her zaman destekleyen isim Yılın en iyi erkek fotoğraf sanatçısı ödülünün de sahibi. Hüseyin Kurt , yaz döneminin açılması ile , gelin ve damatlarına özel plato , göl , tarla , ve daha bir çok alternatif ile en güzel gününü ölümsüzleştirmeye devam ediyor. Sizler de güzel anılarınız olsun istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Randevular dolmak üzere

Hüseyin Kurt aynı zamanda kendi konseptleri ile de oldukça popüler. Geçtiğimiz yıllarda, bir çok ünlümün yer aldığı klip çekimlerini gerçekleştiren ve evlilik teklifi organizasyonuna da el atan Hüseyin Kurt, bu noktada müşterilerini memnun ediyor. Oldukça başarılı olan isim için ise en zor şeylerden biri randevu bulmak. Temmuz & Ağustos aylarında sınırlı sayıda yeri kalan ve hızla tüm randevularının dolan isim çektiği fotoğraflarla neden bu kadar tercih edildiğini de kanıtlıyor.

Ünlü isimden teklif!

Şimdiler de ise yeni klip projeleri ile uğraşan ve aynı zamanda yurtdışında klip çekmek gibi bir deneyim yaşamayı planlayan Hüseyin Kürt’ün son sürprizi ise çok ünlü bir birisinden teklif aldığı yönünde. Şimdilik sürpriz olarak kalan isim için Hüseyin Kurt’u sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın.

whatsapp-gorsel-2024-01-25-saat-14-52-37-e5974c18.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.