İBB WİFİ aylık 60 GB ücretsiz internet fırsatı

İBB WİFİ aylık 60 GB ücretsiz internet fırsatı
İBB WİFİ'ın İstanbul Senin kullanıcılarına özel aylık 60 GB kullanım kotaları ücretsiz mobil internetinden nasıl faydalanabilirsiniz.

Necdet Oktay Apaydın- İBB WİFİ, İstanbul Senin uygulaması kullanıcılarına özel aylık 60 GB kullanım kotaları ücretsiz mobil interneti tanımladığını duyurdu. Peki bu uygulamadan nasıl faydalanabilirsiniz? Ücretsiz internet fırsatını hangi lokasyonlarda kullanabilirsiniz? İşte detaylar..

İBB Wifi Nedir?

İBB Wi-Fi; meydan, cadde, park-bahçe, spor ve kültür tesisleri gibi birçok kamusal alanda verilen ücretsiz internet hizmetidir. Bu kapsamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul’da bulunan herkese güvenli, erişilebilir internet hizmeti verilmektedir.

İstanbul Senin Uygulaması Nedir?

İstanbul halkının ihtiyaç duyacağı tüm hizmetlere kolayca ulaşabileceği yeni nesil akıllı şehir uygulaması. Uygulamanın içerisinde İş ara iş bul kategorisinden Otobüsüm nerede? kategorisine kadar pekçok hizmete olanak tanımaktadır.

ibb-wi-fi-istanbul-seninde-1024x586.jpeg

İBB WiFi Hizmetinden Nasıl Yararlanılır?

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanmak isteyen İstanbullular, İBB Wi-Fi karşılama ekranından ‘İstanbul Senin’ süper uygulamasını telefonlarına indirmeleri ve kayıt olmaları yeterlidir.

‘İstanbul Senin’i daha önceden indirmiş olan kullanıcılar ise İBB Wi-Fi karşılama sayfalarında cep telefonu numaralarını girdiklerinde İstanbul Senin uygulamasına otomatik olarak aktarılacak. En yakın İBB Wi-Fi bağlantı noktalarını harita üzerinde görebilecek ve ek bir bilgi ya da şifre girmeden tek tıkla bu hizmete bağlanabilecekler. Ayrıca kullanıcılar kalan kota bilgilerini de anlık olarak takip edebilecekler.

İBB WiFi İstanbul Senin Uygulaması Günlük Kullanım Bilgisi Nedir?

Ücretsiz İnternet hizmetinden tüm vatandaşlarımız aylık 60 GB kota ve 2 Mbps hız, sınırlaması ile hizmet verilmektedir.

İBB WiFi Lokasyon Bilgileri

Size en yakın İBB WiFi hizmet noktasına adresinden ve İSTANBUL SENİN mobil uygulamasından ulaşabilir .

Uygulamaları Nasıl İndirebilirim?

İBB Wifi ve İstanbul Senin uygulamalarını Google Play ve App Store üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.