İki kamp resmi arasında 6 gizli fark var! Sadece IQ seviyesi 140'ın üstünde olanlar bu testi çözebiliyorlar!

İki kamp resmi arasında 6 gizli fark var! Sadece IQ seviyesi 140'ın üstünde olanlar bu testi çözebiliyorlar!
İki çocuğun kamp fotoğrafı arasında 6 fark var. 10 saniyede tüm farklılıkları görebilir misiniz? Kendinizi denemeye hazır mısınız ?

Leyla Karahan Hız - Farkı bulma oyununun çekirdeği birbirinin aynı iki resimden oluşur. Aynı görünüyorlar, ancak aralarında ince farklar var, bu yüzden iki resim arasındaki farkları bulmak sizin işiniz. Bugünlerde en popüler çevrimiçi etkinliklerden biri ve aynı zamanda beyin sağlığını geliştirmenin harika bir yolu. Bu tür faaliyetlere katılmak yalnızca eğlence amaçlı değildir, aynı zamanda bir dizi bilişsel fayda sağlar.

Çalışmalar, bu faaliyetlere katılmanın hafızayı, problem çözme becerilerini ve genel zihinsel uyanıklığı geliştirdiğini göstermiştir. Eğlenceli, beyin geliştirici bir oyun arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Bakalım bu testi çözebilecek misiniz?

1-018.jpgİki resim arasındaki farkları görebiliyor musunuz?

Yukarıdaki resimde iki çocuğun kamp yaptığı bir orman manzarası görülmektedir. Görüntüler birbirine çok benzese de yakından bakıldığında tam olarak aynı olmadıkları ortada.

İki resim arasında 6 fark vardır ve okuyucunun görevi, 10 saniye içinde farklılıkları bulmaktır. Bazı farklılıkları fark etmek kolaydır, diğerleri ise zaman alır. Resimleri dikkatlice inceleyin ve fark ettiğiniz farklılıkları not edin.

Gizli farkı buldunuz?

Çalışmalar, bu tür faaliyetlere katılmanın beynin konsantrasyon ve hafızadan sorumlu bölgelerini uyardığını göstermiştir. Bu nedenle, bu etkinlikleri düzenli olarak uygulamak, odaklanmanıza ve hafızanızı geliştirmenize yardımcı olacaktır. Şimdiye kadar kaç fark buldunuz?

Cevap

Zamanınız doldu. Kaçınız tüm farklılıkları 10 saniye içinde fark ettiniz. Eğer tüm farklılıkları göremiyorsanız, aşağıdaki çözümlere göz atın.

2-007.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.