Instagram'ın Dan Bilzerian'ı Erzurumlu Taha Özer gözaltına alındı

Instagram'ın Dan Bilzerian'ı Erzurumlu Taha Özer gözaltına alındı
Sosal medyada gösterdiği yaşantısıyla milyonlarca insana ulaşan ve yayınladığı fotoğrafları rekorlar kıran Taha Özer'in ilişkiye girdiği videoları yayınladığı gerekçesiyle gözaltına alındığı öğrenildi. Taha kontrol kararıyla serbest kalırken internettek ünü de her geçen gün daha da artıyor.

Ciciş kardeşler lakaplı Esra-Ceyda Ersoy ile birlikte verdiği pozların yanısıra yanındaki kızlarla da objektif karşısına geçtiği her anı milyonlarca beğeni alan Taha Özer gözaltına alındı. Periscope'taki canlı yayınlarıyla adından söz ettiren Taha Özer Türkiye'nin Dan Bilzerian'ı olarak da anılıyor..

Bakırköy 2. Sulh Ceza Hâkimliği'nin Taha Özer hakkında yakalama kararı vermesi üzerine Asayiş Şube Ar-Ge ve Bilgi İşlem Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, 15 Mart 2018 günü Ataşehir'deki evini bastıklarıTaha Özer'i gözaltına aldı. Aramada 4 cep telefonu, 2 laptop, harddisk ve hafıza kartı ele geçti. Emniyet'teki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan Taha Özer adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

'Cicişler' olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy, tesettür kıyafetleri giyerek Taha Özer ile bir uçak önünde poz vermişti. Taha Özer ve Cicişler umreye gittiklerini söylemişti.

taha özer

TAHA ÖZER KİMDİR?
Taha Özer zenginliğini, gece hayatını, gezip tozmalarını ve kadınlarla ilişkilerini sergilediği Instagram fotoğraflarıyla hızlı bir şekilde fenomen oldu. Özer, meşhur bir ayakkabı firmasının sahibinin oğlu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.