İŞKUR iş ilanları - İş başvurusu nasıl yapılır

İŞKUR iş ilanları - İş başvurusu nasıl yapılır
İŞKUR üzerinden 34 bin kişiye iş imkanı sağlanacak olması binlerce kişiyi kurumun web sitesine yönlendirdi. Peki, İŞKUR iş ilanları aracılığıyla iş başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

Hem devlet kurumları hem de özel sektöre alınacak olan personeller için umut olmaya devam eden İŞKUR'da yeni bir dönem başladı. 34 bin kişinin işe alınma fırsatı herkesi harekete geçirdi. İŞKUR üzerinden oluşturulacak bir profil ile kısa sürede siz de başvurularınızı gerçekleştirebilir ve tüm ilanları görüntüleyebilirsiniz.

İnternette aranan iş ilanlarına genelde gençler başvuruda bulunsa da orta ve üst yaştaki vatandaşların da çalışmak için fırsat bulacağı İŞKUR portalı iskur.gov.tr üzerinden faaliyet gösteriyor. İnternet sitesi aracılığıyla İŞKUR iş ilanları yurt içi ve yurt dışı olarak kriterlendirilebiliyor. Ayrıca yaşadığınız şehre göre de ilanları sıralayabiliyorsunuz. Özel sektör veya kamu kurumları için başvurularınızı yapabileceğiniz portalda kendinize göre iş bulabilirsiniz.

İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır?
İş arayanlar, ister İŞKUR'un internet sitesinden, ister en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü'nden sisteme üye olup kendine uygun işe başvurabiliyor.

İş arayanlar İŞKUR'un sitesine özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabiliyor.

Yurtiçi, yurtdışı iş ilanlarını arayabiliyor, işverenlerle doğrudan temasa geçebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.