İstanbul'da 23 Nisan sürprizi!

İstanbul'da 23 Nisan sürprizi!
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle tatili fırsat bilen vatandaşlar sahil, park ve piknik yerlerini doldurdu. Sıcaklık ise 23 derecede seyrediyor. İşte detaylar...

İstanbul'da yaşayan milyonlarca insan bugün okula ve işe gitmedi. Yollar bomboş bir halde ancak sahiller büyük bir yoğunluk içerisinde. Cankurtaran sahiline gelen 58 yaşındaki Salim Külen, burudan denize girdi. Külen, AA muhabirine yaptığı açıklamada Boğazda denize girmenin kendisi için yaz-kış vazgeçilmez bir tutku olduğunu söyledi.

Vatandaşları sağlıklı bir yaşam için Boğazda yüzmeye davet eden Külen, nisan ayının denize girmek için en iyi zamanlardan olduğunu kaydetti. 
Su sıcaklığı ortalama 10 derece olduğunu aktaran Külen, "Akıntı olduğu için su gayet temiz. Türkiye'nin neresinde olursa olsun, önce sağlıklı yaşam için hareket edin. Elinizdeki cep telefonlarınızdan kurtulun. Çıkın doğaya, Boğazın güzelliğini görün" diye konuştu. 

Konfeksiyon işçisi Serkan Bala da havanın güzel olmasını fırsat bilerek öğle tatilini Boğazda yüzerek değerlendiğini söyledi. Resmi tatil nedeniyle trafik yoğunluğu olmadığından sahile kısa sürede geldiğini anlatan Bala, "Hava gerçekten çok sıcak. İş yerinde mesai zor geçmeye başladı. Öğle tatilini böyle değerlendirip işe geri döneceğim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.