İstanbul'da yol durumu nasıl? Trafik haritası canlı

İstanbul'da yol durumu nasıl? Trafik haritası canlı
İstanbul'da canlı yol durumu ve trafik yoğunluğu araştırılıyor. Milyonlarca vatandaşın yaşadığı metropol kent ile ilgili son dakika haritası ile birlikte güzergah bilgilerine dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Ülkemizin en kalabalık şehri olan İstanbul aynı zamanda pek çok ülkeden de fazla insan sayısına sahip. Hal böyle olunca hafta içi özellikle sabah ve akşam saatlerinde oluşan trafik herkesin canını sıkıyor. Alternatif güzergah aramak isteyenler, farklı saat dilimlerinde dışarı çıkmayı planlayanlar ve kalabalıktan hoşlanmayanlar İstanbul yol durumu yazıp son dakika yoğunluğuna göz atıyor.

Haberimizi yazdığımız saat 09.10 itibariyle İstanbul'un önemli noktalarında trafiğin yüksek olduğunu görüyoruz. Florya'da Eski Havalimanı Caddesi'nden Rauf Orbay Caddesi'ne kadar yoğunluk yüksek. E-5'in yüksek yüzdesi de yine önemli bir trafiğe sahip. Hem Avrupa hem de Anadolu yakası bu yoğunluktan nasibini alıyor. Ayrıca Akbatı AVM'den başlayıp Mall Of City istikametine giden ve yine E-5'e bağlanan güzergah da kalabalığın yaşandığı başka bir rota.
 


İstanbul Trafik Durumu Canlı Takip Et


İstanbul, Türkiye ve dünyanın tamamının yer aldığı haritada trafik bilgilerini görüntüleyebilir ve yoğunluğu canlı olarak takip edebilirsiniz.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.