İşte Baba Vanga, Nostradamus ve Bill Gates’in 2024 kehanetleri! 2024 yılı felaket yılı mı olacak?

İşte Baba Vanga, Nostradamus ve Bill Gates’in 2024 kehanetleri! 2024 yılı felaket yılı mı olacak?
2024'e sayılı saatler kala dünyaca ünlü kahinlerin ardından Bill Gates'in de paylaştığı yankı uyandıran 2024 yılı tahminlerine haberimizde yer verdik. Bu kehanetler gerçekleşirse hepimiz yandık...

Kehanet diyince ilk akla gelen isim olan Nostradamus her ne kadar 1999 yılında dünya sona erecek dese de 2024'le ilgili olası tahminlerini de paylaşmış.

Nostradamus kehanetleri

Kahin Nostradamus denizlerde büyük bir savaş olacağını öngörmüş çeşitli yorumcular bunu Çin ve Amerika arasında yaşayacağını Nato'nun dahil olmasıyla pek çok ülkenin de buna katılacağı şeklinde yorumluyor. Ayrıca Nostradamus bir dizesinde, Kuru toprak daha da kuraklaşacak” ve“büyük seller olacak” öngörüsünde bulunuyor. Yeni Papa!nın geleceğini Yaşlı Papa’nın ölümüyle / Genç bir Romalı seçilecek” dizeleriyle duyuruyor ki Papa Francis 86 yaşında ve birçok sağlık problemiyle mücadele ediyor.

Kahinin “zararlı bir dalga yoluyla büyük bir kıtlığın geleceğini” dizelerinde tsunamiden bahsettiği endişesi duyuluyor. 16. yüzyılın ünlü Fransız astrologu Nostradamus'un diğer 2024 tahminleri şu şekilde; dünya dışı bi medeniyetle iletişime geçileceği, yıkıcı kozmik bir fırtına, telepatik bağlantılar ve iletişim, yeni bir dünya gücünün yükşelişi, kuraklık ve seller...

Balkanların Nostradamusu olarak da bilinen Baba Vanga 2024 yılında Dünyayı tamamen değiştirecek gelişmeler olacağını öngörmüştü. Yıllar içinde Çernobil ve 11 Eylül Saldırılarını bildiği iddia edilen Rumen kahinin, 2023'e dair kehanetlerinden de pek çoğu gerçekleşmedi. 1996 yılında 85 yaşında hayatını kaybeden Baba Vanga’nın kehanetlerinin 5079 yılına kadar uzandığı söyleniyor. 2076 yılında birçok ülkenin komünizm ile yönetileceğini ve 2304’de insanlığın zaman yolcuğunu başaracağını öngörüyor. Vanga’nın kehanetlerine göre ise dünyanın sonu 5079 olarak biliniyor.

Baba Vanga 2024 kehanetleri

1603525.jpeg

Küresel çapta ekonomik kriz

Artan borç seviyeleri ve artan jeopolitik gerilimlerin sonucunda 2024 yılında büyük bir ekonomik kriz yaşanacak. Ayrıca ekonomik krizin artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı'dan Doğu'ya kayması gibi birçok faktör tarafından tetikleneceğini öngördü.

İklim felaketleri

Dünya atmosferinde artan karbondioksit nedeniyle sıcaklık her geçen yıl yükseliyor. Baba Vanga korkunç doğal afetlerin ve hava kirliliğinin yaşanacağını öngördü. Kahin, ayrıca Pasifik Kıyılarında büyük bir deprem yaşanacağını ön gördü.

Hastalıklara çözüm

Baba Vanga insanlığın Kanser ve Alzheimer'a çareler geliştireceğini müjdeledi. Aids hastalığının yok olup ortadan kalkacağı kahinin ön görüleri arasında yer alıyor.

Uzaylılarla iletişim

Tıpkı Nostradamus gibi Baba Vanga kehanetleri arasında da uzaylılarla temasa geçileceği ortak noktası var. Ama Vanga bu kehaneti önümüzdeki yüzyıl içerisinde yaşayabileceğimizi ön görüyor.

Siber Saldırılar

Baba Vanga, 2024 yılında siber saldırılarda önemli bir artış olacağını tahmin etti. Siber korsanların elktrik, su şebekeleri gibi kritik noktaları hedef alacağını ve bunun da büyük bir güvenlik sorununa yolaçacağını, kaçınılmaz olarak kaos yaşanacağını ön gördü.

Putin'e suikast kehaneti

Vanga, gelecek yıl bir yurttaşının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast girişiminde bulunacağını öngördü.

Terör Saldırıları

Baba Vanga Avrupa'da artan terör saldırıları konusunda uyardı. Güçlü bir ülkenin yeni biyolojik silahlar keşfedeceğini ve saldırılar düzenleyeceğini öngördü.

Bir ejderha gezegeni ele geçirecek

Baba Vanga, kehanetlerinin arasında "güçlü bir ejderhanın" gezegeni ele geçireceği konusunda da uyardı. Sizce böyle bir şey olabilir mi?

Ünlü kahinlerin ardından Bill Gates'in 2024 tahminlerini internet üzerindeki blogundan paylaşması tüm dünya tarafından konuşuldu. Bill Gates bu yazısında 2024 yılında eşiyle birlikte büyükanne ve büyükbaba olduklarını ifade ederek giriş yapıyor.

2024 tahminlerini yayınladığı blogunda "Geçen yılki mektubumda , büyükanne ve büyükbaba olma ihtimalinin torunumun doğacağı dünya hakkında beni nasıl düşündürdüğünü yazmıştım. Şimdi onun miras alacağı dünyayı ve bundan onlarca yıl sonra, onun neslinin yönetimde olduğu zaman nasıl olacağını daha çok düşünüyorum." diyerek devam ediyor.

Bill Gates'in ön görüleri

Bill Gates, 2024 yılında "yapay zeka"nın geleceği şekillendirecek teknoloji olacağını öngörüyor. Gates yazısında iklim krizine yönelik önemli adımlar atılacağını, enerji ve tarım endüstri de ise yenilikler olacağını belirtti.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.