İzmir'de korkunç cinayet: Miras nedeniyle 15 yıldır yaşadığı kadını öldürdü

İzmir'de korkunç cinayet: Miras nedeniyle 15 yıldır yaşadığı kadını öldürdü
İzmir'de yaşanan korkunç bir cinayette Seyfetin Erilmez, 15 yıldır birlikte yaşadığı Dilek Yüksel'i miras nedeniyle öldürdü. Erilmez hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açılırken, davanın 2'inci duruşması bugün görüldü.

Geçtiğimiz yıl, 12 Temmuz günü yaşanan olayda, İzmir'in Konak ilçesine bağlı Güney Mahallesi 1148/1 Sokak'taki evlerinde 15 yıldır birlikte yaşayan Seyfettin Erilmez ve Dilek Yüksel, Yüksel'in ölen annesinden kalan mirasın paylaşımı nedeniyle kavga etti. Kavganın tartışma haline gelmesinin ardından Erilmez, Yüksel'i bıçaklayarak öldürdü. Erilmez, olayın ardından polise teslim olup adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Erilmez hakkında,  'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Davanın 2'inci duruşması bugün Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Davada tanık olarak dinlenen Dilek Yüksel'in yeğeni Çarem Yüksel şunları söyledi: "Babaannem 20 Şubat 2020'de vefat etti ve bankada parası vardı. Olay tarihinden önce Seyfettin Erilmez ile Dilek ablamın para kavgası duymadım. Olay günü Dilek ablam, 'Annem öldü' diye ağlamaya başladı. Eniştem Seyfettin ona ağlamamasını söyledikten sonra annesinden kalan parayı almasını söyledi. Bunun dışında hiçbir bilgim yok."

Tutuklu sanık Erilmez'in cinayeti işledikten sonra evine gittiği amcası Sezer Erilmez de "Olay günü sabaha karşı kapım çalındı. Açtığımda yeğenim Seyfettin'in geldiğini gördüm. Eli ayağı titriyordu. Ne olduğunu sorduğumda cevap vermedi. İçeri alıp elini yüzünü yıkadım. Oturduktan sonra eşini öldürdüğünü söyledi. Nedenini sorduğumda, cinsel problem yaşadıktan sonra tartışma çıkıp öldürdüğünü anlattı. Bıçağı ne yaptı bilmiyorum. Sakinleştikten sonra beraber polise gittik ve teslim oldu" dedi.

Tutuklu sanık Seyfettin Erilmez ise, daha önceki ifadelerini tekrar etti. Duruşmanın ise ertelendiği bildirildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.