Kamberoğlu ile yola devam

Kamberoğlu ile yola devam
Avcılar Balkan Türkleri Derneği, mevcut Başkan Efrahim Kamberoğlu ile yola devam kararı aldı. Kamberoğlu, birlik, beraberlik mesajı verdi.

Avcılar Balkan Türkleri Derneği 5. Olağan Genel Kurulu dernek binasında gerçekleştirildi. Üyeler, mevcut başkan Efrahim Kamberoğlu ile devam kararı aldı. Efrahim Kamberoğlu başkanlığında seçilen yönetim kurulu şu ismlerden oluştu; Aydın Mutlu, Hüseyin Bozacı, Hülya Altın, Hüseyin Öztürk, Niyazi Yıldız, Sevdiye Tarakçıoğlu, Mıharrem Hamazaoğlu, İlker Kömürcü, Güler Yunus, Samir Şentürk, Metin Fehim ve Erdal Kobak. Denetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Ferit Mutlu (başkan) Özkan Köseoğlu (üye) Habil Duman (üye).

Küskünlükleri kaldırın
Genel kurula teşekkür konuşması yapan Başkan Efrahim Kamberoğlu küskünlükleri bir kenarı bırakılmasını istedi ve birlik mesajı verdi. Kamberoğlu; “O yada bu nedenler yüzünden küskünlük yaşadığımız tüm arkadaşlarımızı derneğimize bekliyoruz. Bizler etle tırnak gibiyiz. Birbirimizden ayrılamayız ve ayrılmamalıyız da. Bu dernek Kamberoğlu’nun derneği değil” dedi. Görev süreleri boyunca yaptıkları etkinlik ve hizmetleri arttırarak devam ettireceklerinin altını çizen Kamberoğlu; “Görev süremiz boyunca 40’ın üzerinde etkinlik ve hizmet yaptık. Bu sayıyı 100’lere çıkarmamız lazım” şeklinde konuştu. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.