Kişilik testi : Eleştirileri nasıl değerlendiriyorsunuz ?

Kişilik testi : Eleştirileri nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Eleştirilerle mürekkep lekesiyle nasıl başa çıkılacağını öğrenmek ister misiniz? Testimizi yapın ve sizin hakkınızda neler netleşiyor öğrenin!

Vedat Baykal - Herkesin kendine has benzersiz bir kişiliği vardır. Bazı durumlara nasıl düşündüğümüzü, hareket ettiğimizi ve tepki verdiğimizi şekillendirir. Kişilik testi yapmak, güçlü ve zayıf yönlerinizi belirlemenize yardımcı olabilir ve eleştirileri nasıl ele aldığınız konusunda size fikir verirler.

Bu mürekkep lekesi kişilik testi, beş mürekkep lekesinden birini seçerek eleştirilere nasıl yanıt verdiğinizi değerlendirir. Kendiniz ve eleştirilerle nasıl başa çıktığınızı öğrenmek için bu testi yapın.

personality-test-abm-36-oxdeij.jpg

1. MÜREKKEP LEKESİ

Mürekkep lekelerini seçenler daha objektif olma eğilimindedir. Duygular ya da gurur sizi kolayca etkilemez, geri adım atar ve tepki vermeden önce durumu analiz edersiniz. Eleştiriyi kişisel olarak almazlar ve bunun yerine becerilerini ve bilgilerini geliştirmenin yollarını ararlar. Bu insanlar eleştiriyi öğrenmek ve büyümek için bir fırsat olarak görürler, bu da onları çok güvenli ve hedef odaklı yapar.

2. MÜREKKEP LEKESİ

Mürekkep lekelerini seçen insanlar genellikle açık fikirlidir. Eleştiriyi kişiliklerine yönelik bir saldırı olarak değil, başkalarıyla yapıcı bir şekilde başa çıkmanın bir yolu olarak görürler. Yeni şeyler denemekten korkmazlar ve diğer insanların fikirlerini dinlemeye ve onları inançlarına dahil etmeye açıktırlar. Bu adamların eleştiriyi kabul etmelerini sağlayan güçlü bir benlik duygusu var.

4. MÜREKKEP LEKESİ

Mürekkep lekelerini seçen insanlar düşünceli insanlar olma eğilimindedir. Eylemleri ve kararları üzerinde derinlemesine düşünürler ve nelerin daha farklı yapılabileceğini ve nelerin iyileştirilebileceğini düşünürler. Bu insanlar eleştiriyi kişisel olarak almazlar, bunu ne yaptıklarının ve gelecekte nasıl gelişebileceklerinin daha fazla farkına varmak için bir fırsat olarak kullanırlar. Genellikle karşılıklı yarar sağlayan çözümler bulurlar.

5. MÜREKKEP LEKESİ

Mürekkep lekelerini seçenler genellikle dayanıklılık özellikleri sergilerler. Eleştirinin hayatın bir parçası olduğunu ve hatalardan ve deneyimlerden ders almak için bir fırsat olarak kullanılabileceğini anlarlar. Bu insanlar eleştiriye hızlı yanıt verirler ve bunu bir dahaki sefere daha iyisini yapmak için motivasyon olarak kullanırlar, hayal kırıklığına uğratmak yerine. Aksiliklerin olabileceğini anlıyorum, ancak bunları hayatınızı ilerletmek için fırsatlar olarak kullanın.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.