Kızılay'dan rekor denemesi

Kızılay'dan rekor denemesi
Şişli Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Türk Kızılay İstanbul Şubesi iş birliğinde "Şişli'de Rekor Zamanı" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Bir günde 587 kişinin üzerinde kan bağışı yapılmasını bekliyoruz. İnşallah 600'ü geçelim" dedi

Şişli Kaymakamlığı'nın öncülüğünde Türk Kızılay İstanbul Şubesi ve Şişli Belediyesi "Şişli'de Rekor Zamanı" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenledi. Bağışçılar bir AVM önüne kurulan Kızılay çadırına gelerek kan veriyor. Kampanyada bir günde en çok kan verme rekoru olan 587 kişi geçilmeye çalışılacak. Kampanya 5 Kasım'a kadar devam edecek.


İnşallah 600'ü geçer

Kan bağışında bulunarak kampanya destek veren İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İstanbul'da bir günde kan verme rekoru 587 kişi. Bugün bu meydanda kaymakamımız diyor ki 'Diğer ilçelere, diğer kampanyalara meydan okuyoruz'. Bir günde 587 kişinin üzerinde kan bağışı yapılmasını bekliyoruz. İnşallah 600'ü geçelim. Bu diğer kampanyalara bir nefes olsun. Onlara da bir heyecan gelsin istiyoruz. Türk Kızılayı'nın başkanından her bir neferine, burada görevli olan herkese bu şehrin valisi olarak teşekkür ediyorum. Bu iyilik hareketlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi. Etkinlikte, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin, 'Ses Ver Hayata Emniyetli Yarınlara Projesi' kapsamında kurulan Kuştepe Çocuk Korosu da sahne aldı.

DHA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.