Kızını döven anneye 'çocuğunu kasten öldürmeye teşebbüs' cezasından 20 yıla kadar hapis istemi

Kızını döven anneye 'çocuğunu kasten öldürmeye teşebbüs' cezasından 20 yıla kadar hapis istemi
Kocaeli'nde kızını döven 36 yaşındaki anne Nuran Serçe'ye 'çocuğunu kasten öldürmeye teşebbüs', dini nikahlı eşi Hayrettin Bahar'a ise 'çocuğu öldürmeye azmettirmek' suçlamasından 20 yıla kadar hapis cezası istendi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde annesi tarafından şiddete uğrayan 14 yaşındaki küçük kızın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması büyük tepkilere yol açmıştı. Bunun üzerine inceleme başlatan Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı, incelemesinin tamamlanmasının ardından çocuğuna şiddet uygulayan Nurcan Serçe ile olay anını cep telefonuna kaydeden dini nikahlı eşi Hayrettin Bahar gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan anne Nurcan Serçe ‘çocuğunu kasten öldürmeye teşebbüs’, dini nikahlı eşi Hayrettin Bahar ise ‘çocuğu öldürmeye azmettirmek’ suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında çift hakkında hazırlanan iddianamede, Nurcan Serçe ‘çocuğunu kasten öldürmeye teşebbüs’, Hayrettin Bahar ise hem olay anını cep telefonuyla kaydettiği hem de anneyi kışkırttığı gerekçesiyle ‘çocuğu öldürmeye azmettirmek’ suçlamasıyla 20 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacağı öğrenildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.