Madecassol kreminin reçetesiz fiyatı ne kadar, ne işe yarar, ne için kullanılır?

Madecassol kreminin reçetesiz fiyatı ne kadar, ne işe yarar, ne için kullanılır?
Madecassol sadece eczanelerde satılan ve son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz kremlerden biri. Peki, Madecassol kreminin reçetesiz fiyatı ne kadar, ne işe yarar, ne için kullanılır?

Madecassol krem ​​hakkında herkesin merak ettiği bilinmeyenleri sizlerle paylaşıyoruz. Madecassol kremi ne için kullanılır? Madecassol kreminin fiyatı ne kadar? Madecassol kremi gerçekten iyi mi? Madecassol'un cilde faydaları nelerdir?

Madecassol ne işe yarar?

Madecassol kremin genel faydalarından bahsetmemiz gerekirse cilt yenileme, sivilce izlerini giderme, ciltteki koyu lekeler ve yara izlerini giderme gibi faydalarını sıralayabiliriz. Epilasyon ve lazer sonrası oluşan cilt kusurlarının giderilmesine yardımcı olan bir kremdir. Madecassol merhem düzenli ve uygun dozda kullanılmalıdır, aksi takdirde istenmeyen yan etkiler ortaya çıkabilir.

Madecassol yüze kullanılır mı?

MADECASSOL ® 40gr (Centella 1%) Skar Yanık Sivilce Gençlik Bakım Kremi | eBay

Madecassol kremini yaralı dudaklara veya sivilce lekelerine ince bir tabaka halinde uygularsanız düzenli kullanımda etkili sonuçlar görebilirsiniz. Cildi tazeleyici yapısı sayesinde Madecassol'un her akşam uygun dozlarda düzenli kullanımı yaşlanma karşıtı etki yaratacaktır. Doktorunuza danışmadan kullanmamanızı tavsiye ederiz.

Madecassol kreminin yan etkileri nelerdir?

Bu kremin bilinçli ve düzenli kullanıldığında herhangi bir yan etkiye neden olmayacak dozajda kullanılması oldukça önemlidir. Ancak en önemli nokta açık yaralara uygulandığında minimal de olsa su dolu kabarcıklar ve ciltte tahriş gözlemlenebilmektedir. Aşırı kullanımdan kaçınılmalıdır. İstenmeyen bir yan etki fark ettiğinizde mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.

Madecassol fiyatı ne kadar?

Madecassol kremi fiyatı eczanelerde 110.71 TL’dir.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.