Markete gidiyorum diyerek evden çıkıp kaybolan 16 yaşındaki Rabia 4 gün sonra bulundu

Markete gidiyorum diyerek evden çıkıp kaybolan 16 yaşındaki Rabia 4 gün sonra bulundu
Kahramanmaraş'ta markete gitmek için evden çıktığı bilinen sonra da kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Rabia, 4 günün ardından bulundu.

Cuma günü markete gidiyorum diyerek evden çıkan ancak aradan saatler geçmesine rağmen kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Rabia bulundu. Kızından haber alamayınca polise haber veren aile, Çocuk Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu kızlarına kavuştu.


 

Sokaklarda yatmış

Çalışma kapsamında ekipler dün öğle saatlerinde özellikle park ve bahçeler ile metruk binalarda aramalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde gördükleri Rabia P.'yi yakalamak için peşlerine düştü, kız ise polisleri görünce uzaklaşmak istedi. Ekiplerin yakaladığı 16 yaşındaki Rabia P.'nin bu süre zarfında sokaklarda yattığı öğrenildi. 

Yurda teslim edildi

Bursa'da 2 yıldır kaldığı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden babası Mehmet P. tarafından alınarak Kahramanmaraş'a getirilen Rabia P.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yurduna teslim edildiği belirtildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.