Mars Akrep seyahati burcunuzu nasıl etkileyecek?

Mars Akrep seyahati burcunuzu nasıl etkileyecek?
12 Ekim günü Mars Akrep burcuna geçecek. Yaklaşık 1,5 ay hangi konularla meşgul olacaksınız?

Aydan Şirin PEKCAN - 12 Ekim -24 Kasım arasındaki Mars Akrep seyahati burcunuzu nasıl etkileyecek. Yükselen burcunuzu okuyunuz.

Yükselen Koç

Yaklaşık 1,5 ay finansal dünyada güç kazanmaya odaklanacaksınız. Borçlar/kredi, tazminat, nafaka, miras ve eşinizin finansal kaynakları için mücadele etmeniz gerekebilir. Kaygı ve korkularınızın ortaya çıkabileceği bu süreçte güvenlik duvarları örebilirsiniz kendinize. Gizemli olaylar karşınıza çıkabilir. Ameliyat veya operasyon gündeminiz olabilir. 1,5 ay boyunca kendinize güvenin ve kaygılarınızı yönetmeyi öğrenin.

Yükselen Boğa

Yaklaşık 1,5 ay boyunca ikili ilişkileriniz için mücadele edeceksiniz. Sevdiğiniz kişi için rekabete girmekten çekinmeyeceksiniz. Partnerinizle aranızdaki tutku artabilir. Bu tutku zaman zaman kıskançlıklara sebep olabilir. Güçlü işbirlikleri/ortaklıklar kurabilirsiniz. Yakın arkadaşınızın sizden sakladığı bir şey açığa çıkabilir. Miras veya borç davası gündeminizde olabilir.

Yükselen İkizler

Yaklaşık 1,5 ay boyunca enerjinizi iş hayatınıza ve sorumluluklarınıza sarf edeceksiniz. İş ortamında rekabet artabilir veya sorumluluklarınız nedeniyle yorulabilirsiniz. İş ortamındaki erkek figürleriyle anlaşmazlıklara açık bir süreç. Banka/fatura işleriniz gündelik hayatınızı meşgul edecek. Sağlığınız önem kazanacak, kontrollerinizi aksatmayın. Cinsel rahatsızlıklar, psikolojik rahatsızlıklar öne çıkabilir. Evcil hayvanınızın sağlığı gündeme gelebilir.

Yükselen Yengeç

Yaklaşık 1,5 ay boyunca enerjinizi bireysel yaşantınıza odaklanacaksınız. Çekiciliğiniz ile aşk hayatınızda dikkatleri üzerinize toplayacaksınız. Flört enerjiniz artacak, cazibenizle herkesi etrafınıza toplayacaksınız. Çocuğunuzla duygusal bağlarınız kuvvetlenebilir. Sanat ve spor çalışmalarında öne çıkacaksınız. Yeteneklerinize güvenin ve kendinizi öne atın. Giyim kuşamınızla daha çekici ve karizmatik algılanabilirsiniz.

Yükselen Aslan

Yaklaşık 1,5 ay boyunca aile meseleleriyle uğraşacaksınız. Aile içinde tartışmalar yaşanabilir. Evinizle ilgili tadilat tamirat işleri çıkabilir. Aile üyeleriniz finansal dünyada güç kazanmak için mücadele edecek. Aile üyelerinin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Miras ile ilgili bir gündeminiz ortaya çıkabilir. Dış dünyadan uzaklaşıp kendi içinizde bir psikolojik mücadele verebilirsiniz.

Yükselen Başak

Yaklaşık 1,5 ay boyunca yakın çevrenize enerjinizi vereceksiniz. Kardeş ve kuzenlerinize motivasyon kaynağı olabilir veya siz onlardan güçlü destek görebilirsiniz. Eğitim, dijital, ticaret projeleriniz için mücadele edeceksiniz. Kafanızın zehir gibi çalışacağı bu dönem zekanızla öne çıkacaksınız. Yaratıcılığınızı ortaya koymalısınız. Sık sık kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Seyahatleriniz sırasında yaşanabilecek aksiyonlara hazırlıklı olmalısınız. Anlaşma ve sözleşme teklifi alabilirsiniz.

Yükselen Terazi

Yaklaşık 1,5 ay boyunca maddi dünyada güç kazanmak için mücadele edeceksiniz. Ek kazanç arayışlarına girebilirsiniz. Başkalarından finansal destek arayabilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkacak ve belirli standart yaratma mücadelesi vereceksiniz. Zaten bu aşamada 1,5 ay boyunca harcamalarınız da artacak.

Yükselen Akrep

Yönetici gezegeniniz Mars sizin burcunuza geçiyor. Bir süredir geri planda kaldınız artık üzerinizdeki ölü toprağını atıyorsunuz. 1,5 ay boyunca gücünüze kavuşacaksınız. Albeninizle dikkatleri çekeceksiniz. Mücadeleci, gizemli ve ketum olacağınız bu süreçte rakip tanımayacaksınız. Hayatınızda hem finansal hem de manevi güç toplamaya başlayacaksınız. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Yükselen Yay

Yaklaşık 1,5 ay boyunca psikolojik sağlığınıza iyi gelecek aktiviteler yapmalısınız. İçinize döneceğiniz bu süreçte ketum ve gizemli görüneceksiniz. Kaygılarınız ve korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Geçmiş olaylar, bilinmezlikler ve sırlar ortaya çıkabilir. Sezgileriniz artacak. Gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz.

Yükselen Oğlak

Yaklaşık 1,5 ay boyunca hayal ve idealleriniz için çaba göstereceksiniz. Plan ve projeleriniz için çalışıp mücadele edeceksiniz. İdealleriniz uğruna herkesi ezip geçebilirsiniz. Ekip çalışmaları, toplantıda veya kalabalık ortamlarda güçlü görüneceksiniz. Bu süreçte her ne kadar Mars size destek olsa da arkadaşlarınızla restleşebilirsiniz. Yalnızca güven duyduğunuz arkadaşlarınızla sırlarınızı paylaşın. Güçlü kişilerle tanışabilir, gizemli ortamlara katılabilirsiniz.

Yükselen Kova

Yaklaşık 1,5 ay boyunca kariyeriniz için mücadele edeceksiniz. Hırslı ve gözü kara davranacağınız bu süreçte kariyer hedefleriniz için her şeyi yapabilirsiniz. Güçlü, karizmatik ve azimli bir imaj çizeceğiniz bu süreçte yönetici/otorite figürleriyle rekabete girebilirsiniz. Evliliğinizde de güçlü taraf siz olmak isteyebilir ve dışarıdan sert algılanabilirsiniz.

Yükselen Balık

Yaklaşık 1,5 ay boyunca projelerinize odaklanacaksınız. Mars Akrep yolculuğu sizin kırılan inançlarınızı yeniden güçlendirecek. Din, felsefe, astrolojiye daha fazla merak salabilir ve araştırmalar yapabilirsiniz. Uzmanlık kazanmak istediğiniz alanda derinleşirsiniz. Projeleriniz için motive olacak ve destek bulacaksınız. Akademik yaşantınızda başarı kazanabilir ve erkek figürlerinden destek görebilirsiniz. Yurt dışı çalışmalarınızı gizlilikle yürüteceksiniz. Dijital/yayıncılık çalışmalarınızda güç kazanabilirsiniz, ticari faaliyetleriniz hızlanabilir. Ayrıca hukuksal meselelerinizde güçlü taraf siz olacaksınız. Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.