Maskeliler

Maskeliler
Nice maskeler ve maskeliler gördüm şu kısa ömür peryodunda. Kimi kurt maskeli etrafı sis pus hale getirip koyun kafalılara saldırıyor parçalıyor ve afiyetle adeta etlerini kafasız kafalarını yiyor. Kendisine kayıtsız kuralsız esir ediyor. Ben bu tiplere kurt maskeli diyorum ve demeye de devam edeceğim. Eylemler ve icraatları bana böyle dettiriyor.

Nice maskeler ve maskeliler gördüm şu kısa ömür peryodunda. Kimi kurt maskeli etrafı sis pus hale getirip koyun kafalılara saldırıyor parçalıyor ve afiyetle adeta etlerini kafasız kafalarını yiyor. Kendisine kayıtsız kuralsız esir ediyor. Ben bu tiplere kurt maskeli diyorum ve demeye de devam edeceğim. Eylemler ve icraatları bana böyle dettiriyor.
Kimi de çakal ve çakallizm felsefesi güderek her fırsatı sinsice yahut çakalca değerlendiriyor. Fırsat olmasa da adeta fırsatların oluşmasına çakalca tuzaklar hazırlıyor zemin yaratıyor adeta. Yalanlar iftiralar havada uçuşuyor. Günümüz dünyasında malesef profesyonel görünümlü ve maskeli siyasiler artık maskeli baloyu oynuyorlar. En başta da Donald Trump ve Netenyahu aynı zamanda o kategoriye giren yerli yabancı birçok siyasetçi böylesi bir ruh halindeler. Aynı zamanda bunların uşakları yalakalrı ve yardakçıları da aynı yolu aynı tarzda oynuyorlar. Üstelik de yüzlerine gözlerine bulaştırarak maskeli baloda oynuyorlar hem de karanlıkta sanıyorlarki hep karanlık olacak ve karanlık sanki bitmeyecek. Gözlerini güneşe kapayarak, güneşi görmezden geliyorlar ama güneş eninde sonunda doğacak ve yağacak olan ilahi yağmurlar o ile gerçekler o makyajlı maskeleri mutlaka ama bir gün mutlaka düşürecek.
İşte o zaman o melek masumiyeti görünümlü şeytanımsı yüzlerine belki de tükürmek isteyeceğiz fakat o kirli ve yüzsüz yüzlerinde inanın tükürüklerimiz kirlenecek. Göreceğiz yaşayanlar mutlaka görürler zaman maskeleri belgelerle imzalarla net olarak ortaya çıkaracak şafaktayız az kaldı gün ağaracak.Göreceğiz kimin kim olduğunu yahut kim  olmadığını.
Tilki maskeliler de yok değiller kargaya sesin ne kadar da güzel deyip kargaya türkü söyletme bahanesiyle ağzından peyniri düşürüp sinsi ve kurnazca yiyen tilki maskeli siyasiler de ortalıkta cirit atıyorlar. Tavuk kümesine saldırıp şimdilik kendilerine ziyafet çeken bu tilkiler eninde sonunda tavukların sahipleri tarafından cezalandırılacaklar. Tilkiler her ne kadar kurnaz olsalar bile yaptıkları ve yapacakları tahribatlar kim bilir belki de beklenmeyen bir sonla onları yüz yüze getirebilir. Tarihte çok örnekleri var.
Bir de ayı postlu ayı maskeliler de var ki ye ye doymak nedir bilmezler hep yerler fillere inat onlar hep yerler doyma nedir bilmeden yerler. Ortalığı tarumar ederek yerler. Yetmez doğayı ve doğanın doğal ürünlerini de yerler. Onları da avlayanlar elbette çıkar belkide çıktı da henüz av mevsiminde değilizdir. Temel karadenizli olup saf değildir tarlasına babasının çiftliği gibi saldırıp tüm mahsülü tarumar eden bu ayılar elbette temelin tuzaklarına düşerler gafil bir şekilde dedim ya Temel ne eder eder bu tarumarların hesabını sorar mutlaka sorar ayı şimdilik rahat ama şimdilik rahat.
Bu maskelileri saymak ve zararlarını icraatlarını anlata anlata yaza yaza bitiremem. Çünkü çok fazlasıyla yemişler çalmışlar el-ikram etmişler üzümü ye bağını sorma atasözünü ilke ve prensip edinmişler. Yalnız bu zavallılar bu çakallar bu kurtlar ve ayılar çok önemli bir şeyi unutmuşlar. Benden hatırlatması üzümü ye bağını sorma her ne kadar kulağa hoş gelse de bir de kulaklarını ve olmayan beyinlerini fazlasıyla rahatsız edecek uykularını kaçıracak konforlarını zindana çevirecek bir ata sözü var ki hayatları boyunca unutamayacakları bir ata sözü: Bağ sahibi üzümünün hesabını sorar. Üstelik de bir realite var ki asla karşı koyulamaz defans yapılamaz inkar edilemez o da Mülkün maliki olan Yüce Allah da sorar öylesine bir sorar ki…
Yazık olacak bu maskelilere maskelerin düşeceği bir anın olduğunu anladıklarında çok geç kalınmış olacak diye düşünüyorum. Bunun da tarijhte ve siyasette çok anlamlı belgelere dayanan ve iz bırakan örnekleri var. Gördük yaşadık ama gösteremedik anlatamadık ne görmek istediler ne de anlamak. O halde sonuçlarına da katlanacaklar bir gün mutlaka…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.