Masterchef Murat Özdemir'e papağan tepkisi!

Masterchef Murat Özdemir'e papağan tepkisi!
Sosyal medyadaki papağan işkencesi videosu ile tepki gören Murat Özdemir'in gözaltına alınması sonrası katıldığı Yemekteyiz yarışmasındaki bir diyaloğu herkesi şoke etti.

Daha önce yaptığı açıklamalar ve kendini kesme videosu ile gündeme gelen Masterchef Murat Özdemir'in bir papağan işkence uyguladığı görüntüler tepki topladı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın şikayetçi olduğu Özdemir sağlık kontrolünde Acun Ilıcalı'ya seslenmeye çalıştı. Ünlü isimler Murat Özdemir'i yerden yere vuran ifadeler kullandı. Ancak bu olayların belki de ilk sinyali Yemekteyiz yarışmasında verildi.

Katıldığı Yemekteyiz'de Onur Büyüktopçu'yu ağırlayan Murat Özdemir'in bir sözü dikkat çekti. Jako cinsi papağana uyguladığı şiddetle gündeme oturan Murat Özdemir'in o anları tekrar yayınlandı.

Yemek hazırlık sürecinde Onur Büyüktopçu'nun 'papağanınız konuşmuyor hiç' sorusuna Özdemir, 'konuşur, yaklaşayım' cevabını vermişti.

Murat Özdemir, papağanın yanına yaklaşmasıyla papağan bağırmaya başlamış, Onur Büyüktopçu da 'Niye çığlık çığlığa bu papağan' sorusunu sormuştu. Özdemir de ‘beni sevmiyor’ ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.