Mehtap Ar hastaneye kaldırıldı! Rahatsızlığı nedir ve sağlık durumu nasıl

Mehtap Ar hastaneye kaldırıldı! Rahatsızlığı nedir ve sağlık durumu nasıl
Usta sanatçı Aysel Gürel'in kızı rahim ağzı kanseri yakalanan kızı Mehtap Ar'ın hastaneye kaldırıldığı ve hastalığının nüksettiği haberleri herkesi üzdü. Müjde Ar'ın da kardeşi olan Mehtap Ar'ın sağlık durumu nasıl? İşte son dakika bilgisi...

Mehtap Ar'ın sağlık durumu hakkındaki son bilgiler sabah saatlerinden bu yana büyük bir üzüntüyle okunuyor. Müjde Ar'ın kardeşi olan Mehtap Ar'uın yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi. Ar'ın bir süredir ciddi problemler yaşaması üzerine hastaneye kaldırıldığı ve burada tedavasinin devam ettiği ortaya çıktı. Koç Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde kaldığı öğrenilen Ar'la ilgili olarak konuşan oyuncu Müjde Ar sitem dolu sözler söyleyerek; “Mehtap geçen şubat ayında hastalandı. Hastanede olduğumuz doğru ama onkoloji bölümünde değiliz. Şu kadarını söyleyeyim, biz kendi isteğimizle, daha iyi bakılması için onu yoğun bakıma aldırdık. Çünkü normal odada çok misafiri oluyordu, dinlenemiyordu. Hatta bazıları arayıp ‘Ablanız sizi kandırıyor, ölüyorsunuz’ bile demiş, Allah aşkına bu yapılır mı? Kendisini bugün yarın normal odaya alıyoruz.” dedi.

mehtap ar

Mehtap Ar’ı bir süre önce evinde ziyaret eden Şükran Ovalı, Müjde ve Mehtap Ar ile verdiği bu pozu sosyal medya hesabında paylaşmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.