Müge Anlı 18 Eylül Cuma canlı izle Youtube | Ümit Can Uygun'un intihar eden annesi Gülay Uygun için ne söyledi?

Müge Anlı 18 Eylül Cuma canlı izle Youtube | Ümit Can Uygun'un intihar eden annesi Gülay Uygun için ne söyledi?
ATV'nin uzun süredir ekranlarda yayınlanan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Eylül Cuma canlı yayın izle seçeneği ile karşınızda. Müge Anlı, dün ölü bulunduğu açıklanan Gülay Uygun için ne söyleyecek? İşte detaylar...

Aleyna Çakır'ın öldürülmesi sonrasında genç kızın dosyasını işleyen Müge Anlı, birçok konuda ilerleme kaydetmişti. Olayın ekranlarda tartışılması ve çözüme ulaşması için çabalar sürerken dün akşam saatlerinde en güçlü şüpheli olarak lanse edilen Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun'un intihar ettiği yönünde haberler gündemi sarstı. Aile avukatı da kameralar karşısında yaptığı açıklama ile hem Müge Anlı'yı hem de ekibini topa tutmuştu. Gözler o anların ardından bugüne çevrildi. Canlı yayına çıkacak olan Anlı'nın Uygun ve avukatı hakkında söyleyecekleri merak konusu oldu.

Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun bir yurtta çocuk eğitmenliği yapıyordu. Hakkında ise 18 yaşına gelen kızları gece hayatına yönlendirdiği iddiaları gündeme damga vurmuştu. Peki, Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun neden öldü? Tüm soruların yanıtı ATV canlı yayınında belli olacak.

MÜGE ANLI 18 EYLÜL 2020 ATV CANLI İZLE... Bugün tarihi bir program izleyicileri bekliyor. Aleyna Çakır'ın ölümü sonrasında açılan dosyada en büyük şüpheli olarak görülen Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun dağlık bir alanda ölü bulundu. Müge Anlı'nın bu konudaki her sözü uzun süre konuşulacak gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.