Negatif insanlar

Negatif insanlar
Genel olarak herkes biraz negatif biraz pozitif hayatta ama biri bir tık fazla ise bazı sonuçları var elbette.

Genel olarak herkes biraz negatif biraz pozitif hayatta ama biri bir tık fazla ise bazı sonuçları var elbette.
Pozitif yönünüz bir tık ileri ise hayat size gerçekten çok güzel. Tabi ki hayatımızda denge olması için sizde bazı negatif durumları yaşıyorsunuz ve yaşamaya da devam edeceksiniz. Ama bu pozitifliğin devamı için bazı şeylere dikkat etmeniz şart. Hayat herkes için zor bir yer. Ve sizin bu yönünüz negatifi bir tık ileri olanlar için büyük bir tehdit. Sizi yanlarına çekmek isteyecekler. En kötüsü de bir bakmışsınız etrafınızda ne kadar çok bu duygu da olan insanlar var. 
Pozitif insanlar genelde dert etmek yerine çözüm yollarını düşünmek için vakit ayırırlar. Ve uygulamaya geçerler. Çünkü onlar için dert etmek negatif bir olgudur. Ama ne olursa olsun savaşmak onlar için motive edici ve çözümcül bir yaklaşımdır hayatlarında. Bu yüzdendir ki artıya daha kolay geçiş yaparlar. Debelenip durmazlar, sızlanmazlar hayatta. Onlar için en büyük tehlike negatif insanların ağına düşmektir. Düştüler mi enerjileri çekilir bu tip insanlar tarafından. Bunu hissettiğiniz insanlar var ise kendinizi korumanız gerekmektedir. Bu en yakınınızda olabilir en uzağınızdaki yeni tanıştığınız biri de. 
Önemli olan farkındalığınız en üst seviye de olup dikkatli olmak. Ve hemen en iyi özelliğiniz olan çözüm yolu bulup ileriye doğru adımları atmaktır. Böylece kendinizi korumuş olup başkalarının sizi geri çekmesine izin vermemiş olursunuz.
Eğer negatif yönünüz bir tık ilerisi ise; işiniz bu hayatta gerçekten çok zor. Bir güzel yanı sizin için, sizden çok var. Yalnız değilsiniz. Ama bu da sizin için kötü bir durum tabi ki. Bu negatif halinizle bir de sizin gibi insanlar etrafınızda hayat size ızdırabların en büyüğü haline gelir. 
Peki ne yaparsanız da bu durumdan kendinizi kurtarırsınız? Siz de pozitif insanlardan örnek alarak sorunlarınızın çözüm yolları olduğunu bilerek işe başlayabilirsiniz. Dert etmeyi ve sızlanmayı özellikle de takıntı yapmayı azaltmalısınız. Bunun için lütfen pozitif insanların enerjilerini çekerek bunu yapmayın. Onların enerjilerini çekmek sizin için geçici çözüm olur. Sizin için önemli olan kalıcı çözümler. 
Siz önce kendinizin ne olduğunu görün ve kabul edin. İşleriniz sürekli ters mi gidiyor? Dertlerin bu hayatta sırf sizde mi olduğunu düşünüyorsunuz? Sürekli suçlular, sizin dışınızdaki insanlar mı? Bunu 1 gram bile hissediyorsanız evet siz negatifi bir tık ileri olanlardansınız. Ama bunu da dert etmeyin. Çünkü çaresi olan bir durumdasınız. Kabul edin ve çözmek için çabalayın. Gerekirse profesyonel destekler alın. Ama lütfen pozitif insanlara dokunmayın. Onlar gibi olana kadar onları örnek alın. Ve sonra onlarla yaşamayı öğrenin. Çünkü hayat sizi kimsenin üstünde taşıyacağı kadar uzun değil. Ve kimse de buna mecbur değil. Aynı zamanda bu kişiler sizi geçici bir süre idare eder sonra bir bakmışsınız bu kişiler de etrafınızda kalmamış. Sizin negatif durumunuz hemen harekete geçip yalnızlığı da bunalıma çevireceği için bu çözüm sizin çözümünüz değil. 
Diyeceğim o ki negatif insanlar pozitif insanlardan uzak durun.
Pozitif insanlar da aldanıp yardım etmek için negatif insanların ağına düşmeyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.