Niğde'de çocuk istismarı iddiası! Ayşenur Erol ve Ali Kök nerede

Niğde'de çocuk istismarı iddiası! Ayşenur Erol ve Ali Kök nerede
Müge Anlı'nın her sabah ekranlara geldiği Tatlı Sert programında istismar konuları işlenmeye devam ediyor. 29 Kasım Çarşamba günü yayınlanan bölümde konuk olarak stüdyoya gelen bir anne kızının 66 gündür kayıp olduğunu belirterek birlikte gittiği Ali Kök ismindeki genç tarafından internette fotoğraf yayınlamakla tehdit edildiğini öne sürdü. Peki Ayşenur Erol nerede? İşte detaylar...

Niğde'de sağlık bölümü okuyan 17 yaşındaki Ayşenur Erol staj yaptığı yerde Ali Kök ismindeki gençle tanışıyor. Sonrasında ise ilerleyen muhabbetle birlikte yakınlaşma başlıyor ve iki genç birlikte kaçıyor. Ailelerinin kayıp ihbarı vererek aradığı Ayşenur ve Ali'nin nerede olduğu merak ediliyor. Tülay Erol da stüdyoya gelerek üzgün ifadelerle kızının bulunmasını istedi.

Müge Anlı'nın bu sabah ekranlara gelen programında çocuk istismarı bir kez daha gündeme geldi. Kızının fotoğrafları olması sebebiyle kendisinin tehdit edildiğini anlatan Erol, Ali Kök'ü tanıdığını ancak aileyi tanımadığını dile getirdi. Kız çocuğu olduğu için de kendisine laf gelmemesi için herhangi bir şekilde sesini çıkaramadığını söyledi.

Tülay Hanım ayrıca Kök ailesinin kendisini şikayeti geri çekmesi kaydıyla evlenmelerine izin vermesini talep ettiğini öne sürdü. Erol Ali Kök ile yaptığı görüşmede "Kızınla dalga geçiyorum. Kızını internette yayınlayacağım" da demiş.

Ayşenur Erol'un 15 aydır tedavi gördüğünü anlatan acılı anne, doktorun doğru karar alma yeteneği olmadığını söylediğini anlattı.

ayşenur erol

Yalan söylüyor!
Telefonla canlı yayına bağlanan Ali Kök'ün babası Cengiz Bey de çocuklarını hala aradıklarını söyledi. 'Aracıları gönderirken şikayetini geri çek demedin mi?' diye soran Tülay Hanım'a da; 'Rezillik yapıyorsun. Oraya çıkmışsın konuşuyorsun' cevabını verdi..

Erol; "66 gündür ağlıyorum. Yaşadığım acıların aynısını yaşayacaksın" dedi.

Cengiz Bey de Ayşenur'un daha önce de kaçma girişiminde bulunduğunu öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.