Numerolog Dilek Olgun: Doğum tarihiniz sizi anlatıyor

Numerolog Dilek Olgun: Doğum tarihiniz sizi anlatıyor
Numerolog Dilek Olgun, insanların doğum tarihleri üzerinden yapılan gözlemlerle hayatlarında yaşayabilecekleri birçok sorun, mutsuzluk veya tam tersi olumlu durumların gözlemlenebileceğini söyledi.

Nümeroloji, Okültizm’in bir dalı olup, evrenin sayısal bir kurgu içerdiğini, evrendeki hiçbir şeyin rastlantıya dayanmadığını, her şeyin sayısal bir düzen içinde meydana geldiğini varsayar ve sayılarla ilgili çeşitli analitik ve sentetik çalışmalarla, evrendeki ve olaylardaki gizli yasa ve ilkeleri keşfetmeyi amaçlıyor. Numerolog  Dilek Olgun, doğuım tarihinin, kişinin bu hayatta yapması gerekenleri, yolunu ve işleri ifade ederken adının ve soyadının ise karakterini ortaya koyduğunu dile getiriyor.


En şanslı kişiler ruh eşi bağlantılılar

"Kişinin yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğunda yapması gerekenlerin hangi ayda gerçekleşebileceği ve evrenin bunu destekleyip desteklemediğini öğrenmesi gerekir" diyen Dilek Olgun, 'Bunlar haritadan bulunabilir. Veya ilişkiler ile ilgili kişilerin uyumlu olup olmadıklarına bakılabilir. Tartışma yaşayacakları muhtemel konular ve çatışma haline girecekleri durumlar gözlemlenebilir. Ruh eşi bağlantısı çıkan ilişkiler ise en şanslıları' ifadesini kullandı.


numerolog dilek olgun


Dilek Olgun kimdir?

Son zamanların ilgi çekici kişlilik danışmanlarından biri olmayı başaran 1991 doğumlu Dilek Olgun Nişantaşı Üniversitesi mezunudur. Psikoloji ve kundalin reiki  uzerine eğitimler aldı. Şu anda astroloji eğitimleri alıyor. Numeroloji ve tarot bilinçaltı okuma teknikleri ile kişilere analizlerde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum