Numeroloji sohbeti!

Numeroloji sohbeti!
Numerolog ve yazar Dilek Olgun, BBN Türk'te Mine Çakmakçı'nın sunduğu Hafta Sonu Günlüğü programına konuk oldu


BBN Türk'te Mine Çakmakçı'nın konuğu olan numerolog ve yazar Dilek Olgun, numerolojinin astroloji ve tarot falı olarak  tanımlanması ile ilgili olarak "Gökyüzünde gördüğünüz bir güneş, gezegen ya da sayılar nasıl fal olabilir. Evren ile ilgili hiçbir şey basite indirgenmemelidir. Elbette sadece yaşam yolu sayımız yetmiyor. İsmimiz ve soyismimiz bizim kaderimiz. Hangi özelliklerde bu dünyaya geldik onu gösteriyor. Karakterini tanıyıp doğru yaşam yolunu seçen herkes için bir analiz ortaya çıkardım" dedi. Canlı yayında kişilerin kendilerini tanımalarını yönelik pratik bir hesaplama olan yaşam yolu sayısını anlattı.


Mutsuzlar doğru adım atmıyor


Kişisel gelişim ve farkındalığın önemine vurgu yapan Olgun; "Mutsuz olan depresyona giren kişiler kendilerini tanıyarak doğru adımlar atmıyorlar. Kişinin kendisini tanıması onun için doğru olan tüm kapıları açar. Öz gelişim ve kişisel farkındalık herkes için çok önemli… O nedenle kendilerini tanımaları için doğum tarihlerindan en azından bir yol edinmeleri için kolay hesaplama yöntemi ile bir analiz ortaya çıkardım ve bir ve dokuz arası olan sayıların anahtar kelimelerini paylaştım" ifadelerini kullandı.


Kitabın arka kapağından


Bu ışık da nereden geliyor böyle? Gözlerim kamaşıyor. Başımdaki insanlar, uğultular… Siz de kimsiniz? Lütfen yalnız bırakın beni; uyumak sıcak geliyor. Her yanım dökülüyor; ne de çok yorulmuşum? Çok mu oldu ben buraya geleli, neredeyim ki, siz de kimsiniz? Artık rahat bırakın beni! Gözümü açmaya çalışıyorum, yine başaramadım. Hafif aralayabiliyorum, sanırım kirpik diplerime kadar uyuşukluk hissediyorum. Hey siz! Hâlâ konuşmaya devam mı ediyorsunuz? Sessiz olun dedim, uyuyorum! Her şeyin bir nedeni ve bir bedeli olmalı hayatta, derdim hep. Burada olmamın nedeni neydi ki? Kefaretim ödenmedi mi? Artık bitmeli bu ıstırap. Yaprakları sürükleyen rüzgâr nasıl da esiyor, iliklerime kadar işliyor. Kulağımda çırpınan kanatlar kuş sesleri mi? Evet evet, onlar! Yine pencereme gelmişler. Beni mi arıyorsunuz? Hey!  Buradayım işte, yanıma doğru gelin…

ÖZEL HABER:

BURAK ZİHNİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.