Paraları olmayan öğrenciler bedava lahmacun istedi restoran sahibi yağdırdı

Paraları olmayan öğrenciler bedava lahmacun istedi restoran sahibi yağdırdı
İnternetten verdikleri siparişe ek olarak paraları olmadığı için ekstradan bedava lahmacun isteyen öğrencilere işletme sahibinden öyle bir jest geldi ki günün konusu oldu. Esas konu ise gelen siparişin içinden çıkan nottaydı.

Öğrencilik hayatlarında pek çok zorlukla karşılaşmak mümkün. Maddiyat bunların en başında geliyor. Yemeksepeti'nden sipariş veren üniversite öğrencileri sosyal medyada yayınladıkları paylaşımla herkesi şaşırttı, 'İnsanlık ölmedi' dedirtti.

Paraları olmadığı için yemek siparişinde, 'Merhaba, evde 5 öğrenciyiz. Vize haftası başladı, neredeyse uyumadan sınavlara çalışıyoruz. Kişi başı 3 lahmacun sipariş edecektik ama paramız bu kadarına yetti (Bursun yatmasına daha çok var) mümkünse 2 tane de sizin yollamanızı istiyoruz' notunu yazan öğrencilere lokanta sahibi olumlu yanıt verdi.

lahmacun

Öğrencilerin siparişine ek olarak fazladan 7 lahmacun ve her biri için tatlı gönderen lokanta sahibi siparişlerin üzerine,  'Benim oğlum da başka bir şehirde okuyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Siz bu memleketin geleceğisiniz. Tatlı da benden, zihin açar' şeklinde cevap verdi. Nota yüzlerce yorum gelirken, lokanta sahibi 'Öğrencilerin babası' ilan edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.