Resimdeki gizli adamı bulabilecek misiniz?

Resimdeki gizli adamı bulabilecek misiniz?
Bulmaca aramak ve bulmak, görsel becerilerinizi geliştirmenin en kolay yoludur. 3 saniye içinde ikinci adamı bularak görme yeteneğinizi test edin. Şimdi dene

Arama ve bulma bulmacaları, resimlerdeki gizli nesneleri bulmanızı isteyerek görsel becerilerinizi test eder. Aynı zamanda eğlenceli ve zorlular. Bunun gibi zor bulmacaların cevapları genellikle çok basit ve bulunması kolaydır. Bu tür zorlukları günlük olarak uygulamak, kutunun dışında düşünmenize ve sorunlara yaratıcı çözümler bulmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda eleştirel düşünme becerilerinizi geliştirmenin en iyi yollarından biridir. Ayrıca yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi önlemeye yardımcı olur. Bulmaca çözmeyi seviyorsanız, bu kesinlikle eğlenceli olacaktır.

1.jpg

Resimde gizlenen adamı bulabilecek misiniz?

Yukarıda paylaşılan görselde bir adam ve bir kuş görülüyor. Bu gizli nesne bulmacası okuyucuya basit bir soru soruyor: İkinci adamı 3 saniyede bulabilir misin?Görevin, ikinci adamı 3 saniyede bulmak.

Gözlerinizi ve zihninizi resme odaklayın ve zaman sınırı içinde bulup bulamayacağınıza bakın. Herşey gönlünce olsun! Bu, göz keskinliğinizi test eden basit bir görevdir.

Resimde gizlenen adamı buldunuz mu?

İkinci adamı gördün mü? Acele edin, zamanımız azalıyor. Çoğunuz ikinci adamı görmüş olabilirsiniz. İkinci adamı zamanında bulamazsanız, aşağıda verilen çözümlere göz atın.

CEVABI

Resimdeki gizli adamı bulanları tebrik ederiz. Ancak hala bulamayanlar gizli adamı kuş ile birinci adam arasındaki boşlukta görülebilir, sadece yüzünün ana hatları görünüyor.

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.