Rıza Çalımbay'ın kaderi belli oluyor

Rıza Çalımbay'ın kaderi belli oluyor
Beşincilik umuduyla sezonun son haftalarına giren Trabzonspor'da Akhisar'ın kupa zaferi hesapları bozdu. Avrupa kupalarına katılamayacak olan bordo mavililerde Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın geleceği hakkında kısa süre içerisinde karar çıkması bekleniyor.

Fırtına'da yönetim her ne kadar "Sezon sonu halledeceğiz, iki maçımız var, onları tamamlamalıyız" dese de gelecek sezon da UEFA Avrupa Ligi'nde yer alamayacak olmanın kesinleşmesiyle yeni bir teknik direktör için çalışmaların başlaması ve özellikle de Rıza Çalımbay'ın kaderinin belirlenmesi taraftarlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

İlk yarıdaki Yeni Malatyaspor maçı öncesinde takımın başına geçen ve Galatasaray derbisinde aldığı galibiyetle başlayan çıkış sonrası ligin ilk yarısını liderden 7 puan geride kapatan Trabzonspor, sezonun ikinci yarısında adeta çökmüştü. Alınan kritik ve farklı yenilgiler taraftarı isyan noktasına getirmişti. Yönetim tecrübeli teknik adamla sezon sonu görüşüp yol haritasını çizmek istiyor. Bordo mavili taraftarların büyük bir çoğunluğu ise Çalımbay'ın önümüzdeki dönemde takımı çalıştırmasına razı deği.

24 maça çıktı
Trabzonspor'un başına geçtiği dönemden itibaren bordo mavililerin hocası olarak 24 maçta görev yapan Rıza Çalımbay 11 galibiyet 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 1.67'lik puan ortalaması tutturdu.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.