Saba Tümer'den 'THY rezaleti' videosu!

Saba Tümer'den 'THY rezaleti' videosu!
Türkiye'nin en çok tanınan sunucularından Saba Tümer, Türk Hava Yolları'na ait bir uçakta kaydettiği görüntülerde yaşlı bir kadının zorla indirildiğini, torpilli olduğunu iddia ettiği bir yolcu için uçağın bekletildiğini belirtti ve 'Rezalet yaşanıyor' ifadesini kullandıç

Ünlüler de yaşamlarına ait pek çok şeyi takipçileriyle paylaşıyor. Zaman zaman da yaşadıkları sorunları dile getiriyorlar. Onlardan biri de sunucu Saba Tümer oldu. Genelde güler yüzü ve kahkahası ile tanıdığımız güzel sunucu bu kez uygulanan muamele konusunda THY'ye ateş püskürdü. Son olarak Marakeş'te tatil yapan Tümer'in Türkiye'ye dönerken bu sorunu yaşadığı tahmin ediliyor.

Tümer, “Yine rezalet yaşanıyor, TK_TR torpilli bir yolcu için yaşlı bir kadını zorla uçaktan indirdiler. 150 kişi 50 derece uçağın içinde bekletiliyor, rezalet! Olacak şey değil!” ifadelerini kullandı.

Saba Tümer kimdir?
Saba Tümer, 5 Aralık 1970 tarihinde İzmir'in Alsancak semtinde dünyaya gelmiştir. 1995 tarihinde annesini kaybetmesi ile büyük bir üzüntü yaşayan Saba Tümer, lise eğitimini İzmir Fatih Lisesinde almıştır. Lisans eğitimini ise Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü okuyarak tamamlamıştır.

saba tümer video

Saba Tümer, Mezuniyetinin ardından ünlü spiker Gülgün Feyman'dan diksiyon eğitimi almak için İstanbul'a gitti ancak Gülgün Feyman kendisine ders vermeyi reddedince TRT spikeri Günay Oğuz'dan  diksiyon dersleri aldı ve ilk olarak Ege Tv'de çalışmaya başlamış ardında NTV'ye geçiş yapmış ve burada geniş kitleler tarafından tanınmıştır. 1997 yılında başladığı NTV'de yaklaşık 5 yıl boyunca haber sunuculuğu yapmıştır. Ayrıca bu dönemde Nstyle dergisinde yazarlık yapmıştır.

Saba Tümer'in NTV'den sonraki durağı Reha Muhtar'ın yönetimindeki Show TV oldu. Show Tv ekranlarında dış haber sorumlusu olarak görev yaptı. Bu görevi SKYTURK’te Serdar Akinan ile beraber sunduğu "Ne Var Ne Yok" adlı program izledi.

SKYTURK’ten sonra tekrar Show TV'ye dönerek, "Saba Tümer İle Bu Gece" adlı programı sundu; bir yandan da Okan Bayülgen ile "Haber Makinası" adlı programda yer alıyordu. Aynı günlerde köşe yazarı Pakize Suda ile Star TV'de "Lütfen bu konuya girmeyelim" isimli kadın programını sundu. Ardında Show Tv ekranlarında Cem Özer ile birlikte "Haberiniz Var Mı?" adlı programı sundu. Programın kısa bir süre sonra bitmesi üzerine bir yıl boyunca ekranlardan uzak kaldı.

Bir yıllık aranın ardından Saba Tümer, 31 Mart 2008 tarihinde, HaberTürk kanalında, "Saba Tümer İle Bu Gece" adlı programı sunmaya başladı. Oya Germen ile birlikte “Yok Daha Neler” isimli programın sunuculuğunu yaptı. Daha sonra CNN Türk'e geçti ve “Saba Tümer İle Bu Gece” adlı programını yaptı. CNN Türk'de bir yıl çalıştıktan sonra Show TV'ye geçti ve “Saba Tümer” gece programını yapmaya başladı. 

Saba Tümer son olarak da Tv8 ekranlarında "Saba ile Oyuna Geldik" adlı programın sunuculuğunu üstlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.