Sadece yüksek zekalı kişilerin yapabileceği bir test! Kendinizi test etmeye hazır mısınız ?

Sadece yüksek zekalı kişilerin yapabileceği bir test! Kendinizi test etmeye hazır mısınız ?
Araçlar, otoparkta belirlenen numaralı alanlara park edilmektedir. Arabanın park ettiği numarayı 5 saniyede bulabilir misin? Hemen bu meydan okumaya katılın ve beyin gücünüzü artırın!

Vedat Baykal - Zeka oyunları, bu günlerde en popüler çevrimiçi etkinliklerden biridir. Bu etkinlikler, zor sorular ve ilginç görüntüler sunarak okuyucunun eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini test eder.

Zeka oyunları beyninizi eğitmenin harika bir yoludur. Kelimeler, sayılar ve resimler gibi birçok biçim alabilirler. Zeka oyunları çözerek eleştirel düşünme becerilerinizi geliştirecek, kalıpların dışında düşünmeyi öğrenecek ve sorunlara yaratıcı çözümler bulacaksınız.

1-019.jpg

Resimdeki park numarasını bulabilecek misiniz?

Yukarıda paylaşılan görsel, numaralandırılmış park yerlerinin olduğu bir otopark sahnesini göstermektedir. Resimde park edilmiş bir araba var. Göreviniz, bu sayıyı 5 saniye içinde bulmaktır. Senin zamanın şimdi başlıyor.

Bir çözüm bulmanın verdiği tatmin inanılmaz derecede ödüllendirici olabilir. Aynı zamanda bilişsel becerilerin ve zihinsel çevikliğin geliştirilmesine yardımcı olarak beyin için faydalı bir egzersiz haline getirir.

Beyin gücünüzü test etmenin eğlenceli bir yolunu arıyorsanız, bu beyin bilmecesiyle zamanınızı boşa harcamayın.

Doğru cevabı buldunuz mu?

Numarayı çözmek için fotoğrafı dikkatlice inceleyin. buldun mu? Görüntüyü dikkatlice inceleyin ve bu zorluğu çözen temel modeli belirleyin. Acele edin, zamanımız azalıyor. Resme tekrar bakın ve süre dolmadan sayıları bulun.

Cevap

Zaman doldu. Sayıları kaç kişi buldu Sayıları başarılı bir şekilde tespit eden kişiler, keskin bir zekaya ve iyi bir gözlem becerisine sahiptir. Aşağıda verilen çözümlere bir göz atalım. İşte bu bulmaca sınavının cevapları.

2-006.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.