Sağlık Bakanlığı personel alımı iş başvurusu - KPSS şartı var mı yok mu

Sağlık Bakanlığı personel alımı iş başvurusu - KPSS şartı var mı yok mu
Sağlık Bakanlığı'na bağlı şehir hastanelerinde değerlendirilmek üzere personeli alımı yapılacak. Mevut iş ilanları ve başvuru bilgileri haberimizde.

Sağlık Bakanlığı iş ilanları her gün büyük bir titizlikle takip ediliyor. Hastanelerde çalıştırılmak üzere birçok branşta personel alımı yapılacağı haberi vatandaşları harekete geçirdi. Hayatlarını sağlık sektöründe hizmet vererek devam ettirmek isteyen adaylar İŞKUR üzerinde başvurularını yapabilmektedir. Bunun için profil oluşturmanız ve bilgilerinizi girmeniz yeterlidir. Sağlık personeli alımları son dakika ne zaman? İŞKUR  Sağlık personeli alım başvuru şartları neler?  Sağlık personeli alım başvurusu nereden ve nasıl yapılacak? İşte detaylar..

Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) bu yıl sonuna kadar 500 bin personel takviyesi yapmayı planlıyor. Sektörde sıkıntısı bulunan departmanlara verilecek olan personellerle hem vatandaşın ekonomisine hem de hastanelerin eleman açığına katkıda bulunulacak. Sağlık Bakanlığı iş ilanlarında engelli ve eski hükümlüler de kendilerine yer bulabiliyor.

İŞKUR tarafından sağlık personeli alımı ile ilgili yeni iş ilanları yayınlandı. Sağlık personeli alım ilanlarına göre; 74 hasta danışmanı, 50'den fazla Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 13 hastane personeli alımı yapılacağı bildirildi.  Sağlık personeli alım başvuruları, İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden veya İŞKUR İl/ İlçe şube müdürlüklerinden yapılacaktır.

sağlık bakanlığı iş ilanı

 

Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi alım başvurusu için 

Hasta ve Yaşlı Bakım elemanı başvurusu için 

sağlık bakanlığı iş ilanı

Hasta danışmanı başvurusu için 

sağlık bakanlığı iş ilanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.