Sedanur Güzel'i kim öldürdü? Halk isyanda

Sedanur Güzel'i kim öldürdü? Halk isyanda
Kars Kağızman'da geçen hafta erik topladığı sırada son kez görülen Sedanur Güzel'in bugün cansız bedeni bulundu. Peki 9 yaşındaki Sedanur Güzel'i kim öldürdü? İşte detaylar...

Türkiye bir küçük çocuğun daha ölümü için yas tutuyor. Kars'ın Kağızman ilçesinde bir haftadır aranan Sedanur Güzel'in üzeri taşlarla örtülü bir şekilde cansız bulunması sonrasında halk da isyan etti. Sosyal medyada pek çok yorum yapılırken bu olayın sorumlularının bulunmasını ve idamın gelmesini isteyen çok sayıda vatandaş var. Sedanur ile ilgili verdiğimiz bu haberimizde onlarca tepki mesajı yer alıyor.

sedanur güzel

müge anlı ile tatlı sert 27 eylül perşembe yayını izle

Paslı köyünde bulunan Sedanur Güzel'in ailesi hafta boyunca Müge Anlı ile birlikte çocuklarına ulaşmak için umutla beklemişti. Anlı'nın ekibi yapılan çalışmalara katılmış ancak herhangi bir sonuç alınamamıştı. Kötü haber bugün geldi. Ne yazıkki Sedanur Güzel'in cenazesine ulaşıldı.

Sedanur Güzel'i kim öldürdü?
Sedanur Güzel'in son görüldüğü gün arkadaşları Havanur ve Mustafa ile birlikte oynadığı öğrenilmişti. Yanlarında da Ertan B. adındaki bir şüphelinin bulunduğu ifade edilmişti. Ertan B. adındaki bu şahsın önce cezaevinden izinli çıktığı belirtilse de kaçtığı ve çeşitli suçlamalarla önce sorguya alındığı sonra da tutuklandığı bilgisi alınmıştı. Sedanur Güzel'in ölümü ile de ilgili olarak halkın gözünde baş şüpheli konumunda bulunan Ertan B. için tepki yağıyor.

Sedanur'un cansız bulunmasının ardından açıklama yapan Kars Valisi Rahmi Doğan, ''Öldürüldüğü kesin. Üzeri taşlarla örtülmüş'' ifadelerini kullanmıştı.

Olayla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum