Sedanur Güzel'i öldürdüğünden şüphelenilen Ertan Bozkurt hakkında flaş gelişme

Sedanur Güzel'i öldürdüğünden şüphelenilen Ertan Bozkurt hakkında flaş gelişme
9 yaşındaki Sedanur Güzel'in kaybolduğu Kars Kağızman'da arama çalışmaları devam ederken olayın yaşandığı gün çocukları son gören Ertan Bozkurt hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde arkadaşlarıyla erik topladığı sırada kaybolan ve pazar gününden bu yana haber alınamayan Sedanur Güzel'in bulunması adına her şey yapılıyor. Arkadaşları Havanur ve Mustafa ile oynayan Sedanur'u son gören isim ise Ertan Bozkurt oldu. Bozkurt cezaevinden izinli olarak çıktığı gün jandarma tarafından gözaltına alındı ve sorgusuna başlandı.

sedanur güzel

Son dönemlerde görülen pedofili vakalarından birinden daha şüphelenilirken Ertan Bozkurt'un profilinde yer alan paylaşımlar herkesi şoke etti. Sosyal medyadaki kullanıcılar da Bozkurt'un sayfasına girip bir an önce olayın çözülmesi konusunda mesajlar atıyor.

Bozkurt'un Facebook hesabında seks içerikli paylaşımların bulunması vatandaşları tedirgin etti. Ertan Bozkurt Sedanur'u öldürdü mü yoksa 9 yaşındaki kız sağ mı? Bunu ilerleyen süreç bizlere gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.