Sevgililer Günü için aşk tatili mümkün. İşte öneriler!

Sevgililer Günü için aşk tatili mümkün. İşte öneriler!
Koronavirüs süreciyle 1 seneden uzun bir zamandır yeni şartlara uyum sağlamaya çalışanlar ve 14 Şubat Sevgililer Günü’nü es geçmek istemeyenler alternatif tatil arayışlarına yöneldi. İşte size yarattıkları fırsatlar ile asla kaçırmak istemeyeceğiniz aşk tatiliniz için öneriler…

Yaklaşık 3 aydır sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı hafta sonlarında şehir dışındaki bungalov konaklamalı otellerin kalabalıklardan uzak, doğayla baş başa tatil yapma imkanını fazlasıyla sunuyor. Konuyla ilgili konuşan Enuygun Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, “Bu oteller müstakil, bahçeli, minik balkonlu doğayla iç içe bir tatil seçeneği sunuyor. Bu nedenle kışın da Enuygun otel aramalarında hafta sonları için en çok tercih edilen otellerden oldu. 14 Şubat Sevgililer Günü hafta sonu tatiline denk geldiği için aramalarda ilk sırada bungalov oteller yer aldı” dedi.

Türkiye’de bungalov evler en çok Şile, Ağva, Olimpos, Sapanca, Fethiye ve Kaz Dağları bölgesinde yer alıyor. Bu bölgelerin romantik tatil yapmak isteyenler için de iyi bir tercih olduğunu söyleyen Hacıbayramoğlu, “Bu tür bir otelde hafta sonu 2 ya da 3 gece için iki kişilik konaklama bedeli ortalama 1.000 TL’yi buluyor. Doğa yürüyüşleri yapmak, akşamları bahçede yakılan ateşte ısınmak ve müstakil tatil yapmak isteyenler için iyi bir seçenek” dedi.

14 Şubat Sevgililer Günü için termal otel ve kayak otelleri için de aramaların arttığına dikkat çeken Hacıbayramoğlu, “Daha lüks tatil yapmak isteyenler Afyon, Kütahya ya da Sapanca’daki termal otelleri tercih ediyor. Kayak otelleri içinde Uludağ ilk sırada. Sömestir tatili için aramaları artan Uludağ otelleri, Sevgililer Günü için de tercih edildi. İstanbul’a yakın oteller de aramalarda öne çıkan yerler” açıklamasını yaptı.

ÇIRAĞAN PALACE KEMPİNSKİ

Sevgililer Günü’nü Çırağan Sarayı’nın muhteşem atmosferinde doyasıya geçirmek isteyen çiftlere eşi benzeri olmayan konaklama deneyimleri sunuluyor.

Tuğra Restoran’da romantik bir akşam

Çırağan Sarayı’nın uluslararası yayınlar tarafından dünyanın en romantik restoranı seçilen Tuğra Restoran’ı, romantik ve enfes bir lezzet şöleniyle taçlanacak lüks odalarda özel konaklama deneyimi ile sevgilisine unutulmaz bir gece yaşatmak isteyenleri bekliyor. Sabah kahvaltısının pakete dahil olduğu bu özel konaklama deneyimi ile çiftlere ertesi gün odadan geç çıkış imkânı sunuluyor. Bu özel paket iki kişi için KDV hariç 445 Euro.

Odada kişiye özel Sevgililer Günü akşam yemeği

Çiftleri büyüleyici bir atmosferde Boğaz manzaralı odalarda bir gecelik konaklama paketiyle, bu geceye özel odaya servis edilecek sürpriz ikramlıklar karşılıyor. 14 Şubat akşamında odada bir şişe şampanya dahil sunulacak romantik Sevgililer Günü akşam yemeği ise aşk dolu bir romantik deneyim sunuyor. Enfes kahvaltının da dahil olduğu bir gecelik Sevgililer Günü konaklama paketi odadan geç çıkış imkânı ile iki kişi için KDV hariç 1,015 Euro.

Çok özel bir deneyim

Çırağan Sarayı, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel muhteşem Boğaz manzaralı Presidential Süit’te bir gece konaklayacak şanslı çifte ömür boyu anımsayacakları çok özel deneyim hazırladı. Konuklar özel bir karşılama eşliğinde odaya çıkacak ve çifti süitleri içerisinde Sevgililer Günü’ne özel ikramları karşılayacak. Romantik akşam yemeği öncesi çift, özel kuaför ve altın cilt bakımı hizmetiyle geceye özenli bir şekilde hazırlanabilecek.

Romantik akşam yemeği başlamadan evvel çifti Çırağan Sarayı’nda tarih ve aşk dolu çok özel romantik bir deneyim bekliyor olacak. Tarihte 1910 yılında Çırağan Sarayı’nda yapılan Mebuslar Meclisi toplantısından kısa bir süre sonra gerçekleşmiş meşhur Çırağan Sarayı yangınından kalan tek ve orijinal yer olan mermerlerle kaplı “Tarihi Hamam”, bu gece kapılarını büyülü bir deneyim için bu şanslı çifte açacak. Çift özel bir karşılama ve ikramın olacağı bu benzersiz tarihi mekânda romantizmle büyülendikten sonra, Saray’ın Boğaz manzaralı özel bir salonunda baş başa olacakları ve mum ışıkları eşliğinde alınacak aşk ve romantizm dolu bir akşam yemeği deneyimleyecek. 

Enfes sabah kahvaltısı ve birbirinden özel sürprizlerle dolu bu özel konaklama deneyiminde çiftler odadan geç çıkış imkânı ile ihtişamın ve romantizmin tadına doyasıya varacaklar. Bu özel paket iki kişi için KDV hariç 12,000 Euro.

ELİTE WORLD SAPANCA

Sevgililer gününü Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’ta geçiren çiftleri sürpriz ve özel bir tatil şansı bekliyor. Elite World Sapanca’da konaklayacak çiftlerden biri Marmaris İçmeler’de yer alan Elite World Marmaris Hotel’de tatil kazanacak.

Mekanda sevgililer günü konsepti ile düzenlenmiş konforlu odalarında ikramlar ile karşılanacak olan çiftler, The Grill Ocakbaşı Restaurant’nın romantik ortamında ödüllü Chef Mithat Yalçınkaya ve deneyimli ekibi tarafından özenle hazırlanan zengin sevgililer günü menüsünü deneyimleyebilecek,  14 Şubat gecesi kamp ateşi başında doğanın içinde romantik bir vakit geçirebilecekler. Çiftler ertesi gün yüzlerce çeşit seçeneğiyle açık büfe olarak sunulan kahvaltı ile güne güzel bir başlangıç yapacaklar.

Ayrıca Sapanca’nın dışında şehrin kalbinde romantik bir akşam geçirmek isteyen çiftler ise Elite World Europe, Elite World Asia, Elite World Business, Elite World İstanbul ve Elite World Van Otelleri’nin romantik sevgililer günü paketi ile konforlu bir konaklama ve romantik bir akşam yemeği ile sevgiler gününü geçirebilecekler. 

FOUR SEASONS HOTEL BOSPHORUS

Four Seasons Hotel Bosphorus, 14 Şubat Sevgililer Günü için otelde konaklayan çiftleri hep hatırlanacak romantik ve lezzet dolu bir deneyime davet ediyor.

Mekan, 13 Şubat ve 14 Şubat akşamı çiçeklerden ilhamla Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan leziz ve romantik bir akşam yemeği menüsü ile çiftlere keyifli dakikalar yaşatıyor. 14 Şubat sabahı ise zengin çeşitlerle sunulan brunch, güne güzel bir başlangıç vaad ediyor. Otel çiftleri boğaz kıyısındaki iglolara davet ediyor. 

GLORİA GOLF RESORT

Türkiye’nin büyük otel gruplarından Gloria Hotels & Resorts içinde yer alan Gloria Golf Resorts; misafirlerine Sevgililer Günü’nde tüm romantik detayları düşünerek, zahmetsiz bir 14 Şubat’ın anahtarını veriyor. Minimum 13 – 15 Şubat tarihleri arasında geçerli olan Sevgililer Günü teması için eşsiz bir deneyim fırsatı sunan otel; konaklama süresince bir defaya mahsus odada kahvaltı hizmeti veriyor.

 Romantik bir kahvaltı ile odada başlayan Sevgililer Günü, kırmızı gül ve fondü ikramı ile tatlı bir molaya dönüşüyor. Aynı günün akşamı A la carte restoranda Sevgililer Günü özel yemeği ve odaya gelen köpüklü şarap, çikolatalı çilek ve kalp şeklindeki pasta ile romantizm tutkulu bir şekilde devam ediyor. Ayrıca Spa’da özel masaj ile dinlenmelerini taçlandıran çiftlere golf dersi ve havayolu ulaşımı tercih eden çiftlere havalimanı transferi de %50 indirim fırsatı ile sunuluyor.

HİLTON İSTANBUL MASLAK

Hilton İstanbul Maslak, 2021’in Sevgililer Günü’nde çiftlere kahvaltı ve akşam yemeği dahil özel bir konaklama teklifi sunuyor. Mekan, 14 Şubat Pazar günü konaklayan tüm misafirleri için, heykel yapımı veya 5 yıldızlı aşk portresi resim kiti hediye etmeye hazırlanan Hilton Istanbul Maslak, misafirlerine sevgiyi sanata dönüştürme fırsatı sunuyor. Sanat kitinde yer alan ürünlerle hazırlayacağınız eserler ile sevdiklerinize kendi ellerinizle hazırladığınız sanat eserlerini hediye edebilirsiniz.

Ayrıca Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturulan ve gurmelerin vazgeçilmez adresi Zaxi Restaurant’ın birbirinden enfes lezzetlerine hayran kalacaksınız. Ayrıca, otel, 3 aşamalı gurme lezzetlerden oluşan bir akşam yemeği menüsü hazırladı. Hilton Istanbul Maslak çiftlere özel hazırlanan odaları, 2 kişilik kahvaltı ve 3 aşamalı akşam yemeği menüsü dahil cazip fiyatlarıyla misafirlerini bekliyor.

NG SAPANCA ENJOY

NG Sapanca Enjoy, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı tek gece konaklamalı Sevgililer Günü paketi ile çiftleri unutulmaz bir yolculuğa davet ediyor. Aşkın en güzel halini her detayında yaşatan otel, bu özel günde çiftlere huzur ve konfor dolu bir deneyim sunuyor.

Özel Sevgililer Günü gala yemeğiyle usta şeflerin elinden çıkan enfes lezzetlere yelken açan sevgililer, günün ilk ışıklarına kadar sürecek sürprizlerle anı defterlerine unutulmaz notlar düşecekler. Paket kapsamında, NG Sapanca Enjoy’un Deluxe odalarında yarım pansiyon konaklama fırsatına sahip olan çiftler, otelin özel sürpriz hediyesiyle bu anlamlı günü ölümsüzleştirecekler. 

THE RİTZ CARLTON İSTANBUL

Sevgililer Günü’nü şehirden ayrılmadan, ayrıcalıklı bir hizmet anlayışı ve etkileyici bir manzara eşliğinde unutulmaz kılmak isteyenlerin adresi The Ritz-Carlton, Istanbul oluyor. ‘Şehrin içinde misafir olmak’ kavramını konuklarıyla paylaşan otel, yenilenmek ve kendini şımartmak isteyen çiftlere özel bir konaklama sağlıyor.

The Ritz-Carlton, Istanbul, ilham verici bir ortamda modern, füzyon bir mutfağını da Sevgililer Günü özel menüsü için açıyor. Otelin Execuıtive Chef’i Selami Güleryüz ve deneyimli ekibi tarafından hazırlanan romantik, aşk dolu özel Sevgililer Günü menüsü konaklayan misafirlerin unutulmaz anlarına eşlik ediyor. Aşkı tarif eden ambiyansı ve tatlarıyla The Ritz-Carlton, Istanbul 14 Şubat Sevgililer Günü’nde misafirlerini ağırlıyor.

SHERATON ISTANBUL CITY CENTER

Sheraton Istanbul City Center, çiftlere aşk hikayelerini yeniden yazacakları ve unutulmaz geçecek bir Sevgililer Günü programı hazırladı ve aşk dolu yılın en romantik günü 14 Şubat’ı ayrıcalıklarla zenginleştirdi.  Sevgililer Günü’ne özel eşsiz lezzetlerin yer aldığı Sevgililer Günü menüsüyle damak tadına hitap ederken aynı zamanda gönülleri fethedecek. 

Sheraton Istanbul City Center’ın yeni restoranı The Souq İstanbul’da Levrek Tartar, soğutulmuş zencefilli enginar çorbası, trüf aroması, safran kreması ile başlayan lezzet şölenin ardından orman mantarlı fars ve  çıtır patates disk, buharda demlenmiş rezene, sütlü sarımsak püresi ikram edilecek. Ana yemekte ise çiftlere bebek kabaklı tart, fasulye püresi, kereviz tozu, rose aşk iksiri ile birlikte lokum biftek enfes sunumu ile masaya gelecek. Romantik akşam yemeğinin tatlı finalinde ise çilekli pavlova peynir kremi çilek sos ve çilek sorbe ile sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.