Sevginizi ifade etmek için en özel hediye alternatifleri

Sevginizi ifade etmek için en özel hediye alternatifleri
Sevgililer Günü, tartışmasız yılın en özenli ve en romantik günü. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde milyonlarca sevgili, aşkın en güzel halini kutluyor. Hayatımıza anlam katan sevgilimize onu ne kadar çok sevdiğimizi en güzel şekilde ifade etmek istiyoruz. Sevgimizi dile getirmenin en güzel yollarından biri de hem partnerinizin hem de sizin zevkinize göre seçildiğinde oldukça anlamlı hale gelen hediyeler… İşte 2021 sevgililer günü hediye önerilerimiz…

Büyük gün 14 Şubat’a az bir süre kala hediye seçeneklerini sizzler için bir araya getirdik.

Altınbaş ile renkli bir yolculuk


Romantizmin ve zerafetin rengi pembe, saflığın ve sonsuzluğun rengi beyaz, doğallığın ve asaletin rengi sarı Altınbaş Koleksiyonu ile renkli bir yolculuk vaat ediyor.
Renkli pırlantaların zarafetini taşıyan Nora Koleksiyonun bazı parçaları adeta bir sihiri yansıtıp taçlandırıyor. Renkli pırlanta yüzükler, küpeler hem ellerde hem boyunlarda muhteşem bir görünüm sunuyor.


 

 

Özel hissetmek isteyen erkekler için Altınyıldız Classics!

Erkeklerin şıklığını tamamlayan gömlek, triko ve aksesuarlar hem partnerinizin hem de sizin zevkinize göre seçildiğinde oldukça anlamlı bir hediyeye dönüşüyor. Siz de 14 Şubat’ta sevgilinize Altınyıldız Classics şıklığını hediye edebilir, ona kendini çok özel hissettirebilirsiniz.

Erkeklerin gardırobunun en önemli parçaları arasında yer alan gömleklerden kışın olmazsa olmazı trikolara, zamansız hediyelerin başında gelen kravat, kol düğmesi, bileklik ve cüzdan gibi şık aksesuarlardan parfüme uzanan birbirinden özel ve stil sahibi parçalarla Altınyıldız Classics şıklığını sevgilinize hediye edebilirsin

Beymen’den özel öneriler

Sevgililer Günü yaklaşırken Beymen farklı kategorilerde birbirinden özel hediye seçenekleri ile bu yıl da 14 Şubat alışverişinin tek adresi olmaya devam ediyor.  Gözalıcı ayakkabı ve çantalardan zarif aksesuarlara, casual ve klasik tasarımlardan rengarenk şapka ve berelere, parfümlerden kozmetiğe, özel hediye setlerinden Beymen çanta ve cüzdan çeşitlerine dünyaca ünlü markaların 2020-2021 Kış koleksiyonlarındaki farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki sayısız hediye seçeneğe ile Beymen’de. 

Hediyelerinizi seçerken dilerseniz kişiye özel hediye danışmanlık servisi Beymen Gift uzmanlarından yardım alabilir, ayrıca BEYMEN Adrese Teslim Hizmeti ile Türkiye'nin neresinde olursa olsun sevgilinize hediyenizi en hızlı şekilde ulaştırabilirsiniz.

Çırağan Palace Shop’ta romantik hediyeler

Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un yepyeni online alışveriş sitesinde Sevgililer Günü’ne özel birçok hediye seçeneği sunuluyor. Sevgilisine Çırağan Sarayı’ndan romantik ve bir o kadar da lezzetli bir hediye almak isteyenlere el yapımı ürünler hazırlandı. Sevgililer Günü temalı kalpli çikolatalar, makaronlar, kurabiyeler ve hatta kalpli baklavalar bunlardan sadece bazıları. İki kişilik romantik lezzetlerle dolu Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan beş çayı ve muhteşem sunumuyla kişiselleştirilebilen pasta ise dikkat çeken romantik hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

 

Divan Grubu sevgilileri “Aşka Kalpten Bağlıyız” demeye çağırıyor

Divan Pastaneleri ile bu Sevgililer Günü’nü ‘Aşka Kalpten Bağlıyız’ mesajıyla karşılayan Divan lezzetleri 14 Şubat’a ayrı bir tat katıyor. Sevgililer Gününe özel pasta ve çikolata kutularının yanı sıra aşkın ruhunu yansıtan tasarımların yer aldığı hediye setleri sevgililerle buluşuyor. Aşkın rengi kırmızının ön planda olduğu özenle tasarlanan ve lezzetine doyulamayacak Sevgililer Günü Pastasına, çikolata kutularına ve aşıklara özel hazırlanan hediye setlerine ister Divan Pastaneleri’ni ziyaret ederek ister kendi internet adresinden tek tık ile ulaşılabiliyor.

Divarese ile romantik dokunuşlar

Sevgilinizin her anına eşlik edecek modern ve stil sahibi tasarımlar, Divarese’de sizleri bekliyor. Sezon trendlerini yüksek kalite anlayışı ile buluşturan, lüksü ve konforu bir arada sunan Divarese; o’nu mutlu edecek birbirinden farklı tasarımları ile Sevgililer Günü’nde en özel hediye destinasyonu oluyor. Sonbahar/Kış koleksiyonunun en çok tercih edilen parçası çizmeler, doğanın çarpıcı desenlerini yansıtan krokodil ve yılan derisi efekti ile feminen stilin tutkunları için favori Sevgililer Günü hediye seçeneği olurken; sezonun hit parçası beyaz kovboy çizme, kış stilinde western esintisine yer veren kadınların arzu nesnesi oluyor.

Hafif, fonksiyonel deri portföy ve sırt çantaları, o’nun her anına eşlik edecek hediye seçenekleri arasında öne çıkarken; süet hobo çantalar ve kapitone tasarımlar, farklı, dinamik ve stil sahibi Sevgililer Günü hediye alternatifleri olarak Divarese’de sizi bekliyor.

Ayrıca beyler için Kroko ve natürel süet dokulu outdoor botlar, maskülen stile sahip erkeklerin adımlarında konforu ve sıcaklığı buluşturuyor. Natürel renk paleti ve siyahın zamansız tonları ile öne çıkan chelsea botlar ise yalın stile sahip erkekler için favori hediye alternatifleri arasında yer alıyor. İddiayı adımlara taşıyan rock esintili botlar ise, güçlü ve dinamik stilleri yansıtanlara Divarese kalitesini sunuyor.

Homeend’den aşk dolu bir kampanya

Homend, “sevmek hep bir fazlasını vermektir” diyerek Sevgililer Günü’ne özel kampanyasıyla, belirlenen ürünlerinde yüzde 14 + 1 fiyat avantajı sunuyor. Homend, Sevgililer Günü’ne özel kampanyasıyla, belirlenen ürünlerinde yüzde 14 + 1 fiyat avantajı sunuyor. Homend’in tost makineleri, mutfak robotu, blenderı, Türk kahvesi makinesi ve çay makinesi ile bu Sevgililer Günü’nde aşkınıza keyif ve mutluluğun imzasını atın.  

Teknolojik hediyeler incehesap.com’da

Sevgililer Günü yaklaşırken pek çok kişi sevgilisine en doğru hediyeyi alma telaşına düşüyor. Gaming hazır sistemlerden profesyonel oyuncu ekipmanlarına kadar geniş yelpazedeki teknoloji ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturan İncehesap.com, Sevgililer Günü kampanyasıyla son teknolojiye sahip, en trend teknolojik hediye alternatiflerini yüzde 50’ye varan indirimlerle sunuyor.    

Spor şıklık sevenler için In Street

Sneaker ve spor giyimin adresi In Street, Sevgililer Günü hediye seçeneklerinde kadın ve erkeklere çok sayıda renk ve model alternatifi sunuyor. Spor ayakkabı, mont ve botlar sevgilisine her zaman kullanabileceği bir hediye vermek isteyenlerin favorisi oluyor!

Sezona damgasını vuran ve her tarzın tamamlayıcısı olan In Street montlar, spor ayakkabı ve botlardan oluşan kullanışlı ve rahat pek çok hediye alternatifi sunuyor.

Jumbo en özel sofraların mimarı olacak

Sevgililer Günü’nde özenle hazırlanmış, duyguları yansıtan bir masaya kim hayır diyebilir? Bu sene Jumbo’nun zamansız tasarımları ve en özel parçalarından hazırlayacağınız sürpriz akşam yemeği, içinizden geçen güzel duyguları şık bir sofrada taçlandırabilirsiniz. Lezzetli yemeklere benzersiz görsellik katacak yemek takımları, çatal bıçak setleri , sofraları aydınlatacak şamdanlar, yemeklere eşlik edecek şık bardaklar ve ışıltılı aksesuarlar… Kısacası bu özel günü için hazırlayacağınız sofra yine Jumbo imzasını taşıyacak.  

Kip ile sevdiklerinize ilham verin

Erkek moda markası KİP, Sevgililer Gününde sevdiklerinizin tarzına ilham verecek çok sayıda hediye seçeneğiyle mağazalarda ve internet sitesinde sizi bekliyor. Sevgilisine 14 Şubat Sevgililer Günü için onu mutlu edecek bir hediye alma telaşına girenlere, KİP kış koleksiyonu çok sayıda iddialı hediye seçeneği sunuyor. Özellikle evlerde daha çok vakit geçirmeye başladığımız bu günlerde sportif şıklık sunan, rahat ve trend tasarımlardan oluşan KİP 2020-21 koleksiyonu, Sevgililer Günü hediye alışverişlerinin de gözdesi olacak.

Kelimelerin yetmediği anlar için LG yanınızda!

Son bir yıldır içerisinde bulunduğumuz zorlayıcı şartlar da göz önüne alındığında, sevdiklerimize sevgimizi ifade etmenin, onlara sarılmanın ve bir an bile mutlu olmalarına aracı olmanın ne kadar değerli olduğu bir kez daha anladık… Sevdiklerimize eşsiz olduklarını hatırlatmak, onları ne kadar önemsediğimizi göstermeye yardımcı olmak için LG tüm ürünleriyle 14 Şubat’a hazır… İster LG ürünlerinden yardım alarak hazırlayacağınız muhteşem bir sofra ile sevdiğinizin gönlünü çelin, ister LG projeksiyon cihazı ile romantik bir film eşliğinde ona güzel bir gün yaşatın.  

 

Logitech’ten teknolojik hediye seçenekleri!

Logitech, Sevgililer Gününde teknoloji meraklısı sevgililere, genç ve şık tasarıma sahip seçenekler sunuyor. Logitech’in 1-14 Şubat tarihleri arasında farklı ürün kategorilerinde %20’ye kadar indirim fırsatı sunduğu kampanya, Sevgililer Günü’nde sevdiği kişiye sürpriz yapmak isteyenlere yardımcı oluyor.  

Spor stilin tamamlayıcısı Lumberjack’ten benzersiz alternatifler

Spor ve outdoor giyim koleksiyonlarıyla dikkat çeken Lumberjack, Sevgililer Günü’nünde mont ve ayakkabı modelleri ile içinizi ısıtacak. Lumberjack, spor şıklıktan ve rahatlıktan vazgeçemeyen kadın ve erkeklere, Sevgililer Günü için birbirinden farklı seçenekler sunuyor.

Nefes alabilen, esnek ve sağlam kumaşlardan üretilen montların ve kalın tabanlı sağlam spor ayakkabıların dikkat çektiği Lumberjack Kış Koleksiyonu, sevgilinizle yapacağınız doğa yürüyüşlerine ve spor aktivitelerine renk katacak. Gündelik kombinlerin tamamına rahat ve şık bir dokunuş yapacak olan Lumberjack ürünleri, bu Sevgililer Günü’nde de en güzel hediye alternatifi olacak!

Luxottica ile trendleri yakalayın 

 Aşkın bir kutlamaya dönüştüğü Sevgililer Günü’nde, sevdiğinize ne hediye edeceğiniz sorusu aklınızı kurcalarken, Luxottica  güneş gözlüğü ile sevdiğinizi mutlu etmek çok kolay. Hem kadın hem erkekler için onlarca farklı gözlük modeli arasından sevdiğiniz kişiyi yansıtan gözlüğü seçip, onu mutlu edebilirsiniz.  İkonik ve zamansız modelleri sevenler için Ray-Ban, sezonun trendleri yakından takip edenler için    Vogue Eyewear’ın kadın ve erkek modelleri, incelikli detayları sevenler için zamansız şıklığın temsilcisi Dolce&Gabbana, çağdaş tarzda tasarımlar ve ikonik detayların buluştuğu Burberry, sadelik anlayışını benimseyen lüks tasarımlarıyla Prada veya İtalyan el işçiliğinin en iyi örneklerini sunan Persol güneş gözlüğü koleksiyonunda yer alan modeller sevgilinizin yanından ayıramayacağı aksesuarlara dönüşecek.

Nine West’ten tutkulu ve iddialı dokunuşlar!

Sevgililer Günü’nde çizmeler, stilettolar ve  birbirinden şık topuklu ayakkabı modelleri, Nine West zarafeti ve iddialı renkleriyle karşınıza çıkıyor. Nine West’in farklı tasarımları ile dikkatleri üzerine toplayan ayakkabıları, 14 Şubat’a eşsiz bir dokunuş yapacak!

Yılın en tutkulu günü yaklaşırken Nine West’in zarif çizme ve gösterişli stilettoları karşı konulamaz bir hediye alternatifi olacak. Sevgililer Günü’nde kombinini iddialı bir ayakkabı ile tamamlamak isteyenler ise Nine West’in trend modelleri ile dikkatleri üzerine çekecek.

Paşabahçe’den aşk dolu hediyeler

Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nde ev ve yaşam alanlarında kalıcı bir hatıra bırakarak sevgilisini ve tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık seçenekler sunuyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın, izinli veya izinsiz kazılar sonucu yurt dışına götürülen tarihi eserlerden ilham alarak tasarladığı Kayıp Hazineler Koleksiyonu’nda yer alan ürünleri, tarihe meraklı sevgililer için ideal bir seçenek.

TAÇ ‘kalpleri’ parlatacak!

Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren TAÇ, Sevgililer Günü’ne özel şık ve romantik çizgiler taşıyan nevresim takımıyla odaları parlatıyor. TAÇ’ın Glow özellikli kırmızı-beyaz kalp desenlerinden oluşan nevresim takımı, 14 Şubat’ta odalarda romantik bir hava estiriyor. Yılın en romantik günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerine hediye arayışında olanlar, en ideal hediyeyi TAÇ’ta buluyor. Aşkın rengi kırmızı kalp desenleriyle tasarlanan nevresim takımı, göz alıcı bir görünüm sunarken aynı zamanda aşk dolu bir hediye alternatifi de oluyor…
 

Tadım & Marie Antoinette’den özel çikolata!

Tadım, tadına doyulmaz ürünlerinin lezzetini ikiye katladı! İstanbul’un en iyi çikolata butiklerinin başında gelen, Rojda Demirer’in markası Marie Antoinette ile Sevgililer Günü’ne özel bir iş birliği yapan Tadım, el yapımı birbirinden lezzetli çikolatalarla sevilerek tüketilen kuruyemişleri birleştirerek yılın en romantik gününe bambaşka bir tat kattı.

Fındık, antep fıstığı ve badem gibi kuruyemişlerin en taze ve kaliteli ürünlerini 50 yıldır tüketicileriyle buluşturan Tadım, Marie Antoinette’nin el yapımı, tadına doyulmayan özel çikolatalarıyla ayrıcalık yaratırken aynı zamanda lezzetleriyle olduğu kadar birbirinden farklı ve şık çikolata tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.  

Vakko’dan romantik bir çağrı

Zevk ve stil sahibi hediye seçenekleriyle özel günlerin tercihi olan Vakko, Sevgililer Günü’nde aşkın ifadesi olan tasarımlar sunuyor. Aşkın rengi kırmızının öne çıktığı ve farklı zevklere hitap eden Vakko’da, hediye seçenekleri arasında giyimden aksesuara, mutluluk veren kofrelerden ve sevgiyi damakta yaşatan Vakko L’Atelier lezzetlerine kadar geniş alternatifler yer alıyor.

Vakko kadın ve erkek koleksiyonları; günün modasını şık bir konforla sunmak isteyenler için zengin seçenekler sağlıyor. Vakko kozmetik dünyasında; fark yaratan kokusuyla serisi ve hediye setleri hediye konusunda işi şansa bırakmak istemeyenlerin tercihi oluyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.