Taciz ve tecavüze nasıl önlem alabiliriz?

Taciz ve tecavüze nasıl önlem alabiliriz?
Çocuk taciz ve tecavüz haberleri toplumda korku ve kaygının yayılmasına neden olarak titreşimin düşmesine neden olur.

Çocuk taciz ve tecavüz haberleri toplumda korku ve kaygının yayılmasına neden olarak titreşimin düşmesine neden olur. Bunun sonucunda huzursuzluk, gerginlik yükselir ve bu enerji diğerlerine sirayet ederek daha da güçlenir. Artık korku dolu varlıklar kralın her istediğini yapmak zorunda kalır. Krala "baskıcı biri ol, kanunlar çıkar" dersiniz ve kral sert kanunlar neticesinde size de baskı uygular. OHAL kararnamelerinin sonuçlarına bakmak yeterli bunun için. 
Öte yandan çocuklarınızı korumaya yönelik girişimler çocuklarınızın korku ve kaygılı varlıklar olmasına neden olacaktır, bunun da taciz ya da tecavüz travmasından farkı yoktur. Yılda 1000 çocuk tecavüze uğruyorsa ve siz bu korku ve öfke nedeniyle çocuğunuzu aşırı korkutuyorsanız beş milyon çocuğun ruh halini bozmuş olursunuz. Bu ülkede vajinismusun oranı yüzde 10 ile dünyada ilk sıradadır. Aslında yüzde 50'dir, evlilikle birlikte düzelmeler olduğu için sabit oran yüzde10'dur. Orgazm oranı yüzde 30'lara yeni yeni yükselmeye başladı. Dikkat ederseniz yakalanan taciz ve tecavüzcülerin videolarında o kişilere karşı şiddet uygulanıyor. Bu konuda Friedrich Nietzsche "Canavarlarla savaşanlar, sonunda canavar olmamaya dikkat etmelidirler." der. 
Anladığım kadarıyla tacizci ile ona şiddet uygulayan arasında fark kalmamış. Sonuçta kendi seçimleri beni ilgilendirmez. Beni ilglendiren sağlıksız çocuklar yetiştiriyorsunuz. Çocukları öylesine korkutuyorsunuz ki ileride cinsellikten de zevk almıyor, erkeklerden nefret ediyor, aşk yaşayamıyor, sevgisiz varlıklar ortaya çıkıyor. Bu çocukların yüzde 80'i bu hale geldiğinde bu ülke daha mutlu bir yer olacak mı sanıyorsunuz? Korkutularak büyütülen ergenlikle birlikte arkadaşlıklar yaşayamayan çocuklar ne hale gelecek sanıyorsunuz? Bugün bu konuda en çok sorun yaşayan ilimiz Konya'dır. Taciz ve tecavüzde Konya liderdir, alkol kullanımında ise ikinci sıradadır. Bu bir tesadüf mü sanıyorsunuz? 
Neyi bastırdıysanız, neyi lanetlediyseniz açığa daha da güçlü çıkacak odur. Mısır'da yabancı bir kadın gazeteciye sokak ortasında yüzlerce kişi tecavüz etmişti hem de güpegündüz. Bu görüntüler öylesine normal ki cinsel baskının olduğu ülkelerde. Erkekler durumu son derece normal görüyor. Yani kadının sokak ortasında tecavüze uğraması son derece doğal onlar için. Doğal elbet çünkü onlar doyuma ulaşmadı. "Penisini kadına sokamayan erkeğin eline kılıç verildiğinde o kılıcı düşmanın karnına sokmaktan başka çaresi yoktur" der Freud. Çünkü cinselliği baskılamak, insan doğasını baskılamaktır. İnsan doğasını baskıladığınızda ise insanın boyutu hayvani boyutun altına iner. Hayvani boyutun altındakileri savaşa göndermek kadar kolay bir şey yoktur. Hayvan ise savaşa gitmez, o cinselliğini yaşar, karnını doyurur ve sonucunda mutlu olur. 
İnsanın asıl kimliği cinselliğidir, çünkü cinsellik temel olandır. Temel bozuksa o insandan hayır gelmez. "Çocuklara nasıl yaklaşabiliriz, nasıl önlem alabiliriz" diye sormayın bana lütfen, çünkü sizler kendinize nasıl yaklaşacağınızı bilmezken çocuğa doğru bir şekilde nasıl yaklaşabilirsiniz ki? Ben sizin kendinize nasıl yaklaşacağınızın eğitimini veriyorum, bunu aldıktan sonra ancak o çocuk her halukarda cesur ve mutlu olur. Sizler kendinizi bu alana layık görmezken çocuklarınız hakkında     hiçbir şey yapamazsınız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.