TikTok Hakkında Merak Ettiğiniz Sorunun Cevabı İşte Burada! TikTok Keşfet Saatleri Neye Göre Belirlenir?

TikTok Hakkında Merak Ettiğiniz Sorunun Cevabı İşte Burada!  TikTok Keşfet Saatleri Neye Göre Belirlenir?
TikTok, lansmanından bu yana kısa videolar ve canlı yayınlar paylaşmak için hızla büyüyen bir sosyal medya platformudur. TikTok, hakkında merak edilen konular arasında keşfete nasıl düşüldüğü hangi saatler arasında düştüğü yer almaktadır.

Necdet Oktay Apaydın - Kullanıcılara video paylaşımının yanı sıra canlı yayın ve video düzenleme imkanı sunan sosyal medya ağı TikTok, 150 ülkede 1 milyar kullanıcıya ulaştı. En çok indirilen uygulama unvanını taşıyan TikTok, yaklaşık 2,2 milyar kişi tarafından indirildi. Bu uygulama Eylül 2016'da Chinese Musical.ly temel alınarak oluşturulmuştur ve şu anda en popüler uygulamadır. TikTok hayatımıza girerken TikTok fenomeni kavramı da hayatımıza girdi.

Kullanıcıların müzikal, dans, komedi, oyunculuk ve dudak senkronizasyonu gibi türlerde kısa videolar oluşturmasına olanak tanıyan bir uygulama sayesinde dünya çapında binlerce insan fenomen haline geliyor. TikTok'ta Keşif Dersleri, popülaritesini artırmak ve daha fazla kullanıcıya ulaşmak isteyen kullanıcılar arasında en merak uyandıran konulardan biridir.

TikTok Keşfet Saati 2023

TikTok'u keşfetmenin en önemli adımlarından biri birlikte vakit geçirmek. Videolar, kullanıcının en aktif saat diliminde paylaşıldığında keşfedilir.

Hafta içi TikTok keşfet saatleri;

  • Sabah: 09:00 - 10:00 arası
  • Öğle: 14:00 - 16:00 arası
  • Akşam: 19:00 - 21:00 arası
  • Gece: 23:00 - 01:00 arası

Hafta sonu Tiktok keşfet saatleri;

  • Cumartesi: 18.30
  • Pazar: 15.00

TikTok Keşfet saatleri nasıl belirlenir?

TikTok'un çalışma saatleri, kullanıcının aktif olduğu saat dilimine bağlıdır. Tespit süreleri hesaptan hesaba biraz farklılık gösterir ve hesabın hedef kitlesine göre değişiklik gösterebilir. Ancak Keşif sürenizi kişisel hesabınız üzerinden de inceleyebilirsiniz. TikTok'u bulmak saatler sürer.

  • Tiktok ‘Ayarlar’ sekmesine gidin.
  • İçerik Üreticisi Araçları’na dokunun.
  • Analizler sayfası altından Takipçiler,
  • Takipçi Aktifliği sayfasına giderek keşfet saatlerini öğrenebilirsiniz

TikTok Keşfete Düşme

Dünyanın en çok indirilen uygulamalarından biri olan TikTok'ta keşif süresi, kullanıcıların en yoğun olduğu saatlerde ortaya çıkıyor. TikTok için en yoğun günler Cumartesi ve Pazar, en yoğun saatler ise 20:00 ile 21:00 arasındadır. Bu sebeplerden dolayı videoyu saat 19:00'da paylaşmanızı tavsiye ederiz. Keşif zamanını kullanıcı istatistiklerine göre ayarlamanız önerilir. Algoritmanın en aktif saatleri, hesap sahibinin ayarlarında bulunabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum